antara top carian

19:02

Keyword yang hit harini di blog suam2 ni..hehe..tak sangka advertorial pertama kat blog ni tersenarai dalam list keyword..dah banyak kali aku check kat nuffnang, entry advertorial aku tu antara yang top cariannya..tQ tQ advertiser yang sudi bagi job kat blog aku yang tak seberapa ni..

You Might Also Like

2 Comment

  1. salam kenal...macam-macam diorang cari kan..kadang-kadang keywords merepek je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..memang pun..kadang nak tergelak pun ada tengok keywords merepek dorang duk cari..

      Delete