Yea ke??

15:49

https://www.facebook.com/kisahrumahtangga 

Yea ke..aku tak pun??motip sangat tak konon..heeee..padahal slalu curi2 tengok hp..konon nak check no.la, tengok gambar la kat hp mr hubby padahal check whatsapp..haha.. walaupun kalau pikir secara logik, kalau suami tu nak buat jahat @ main kayu tiga..takkan la dorang simpan mesej2 @ whatsapp dengan skandal  @ apa-apa yang boleh dijadikkan bukti..mesti la delete siap2 lepas baca..lagipun selalunya no worry, lelaki kalau buat hal, lambat laun mesti kantoi punya..kita isteri kan ada naluri..boleh tau kalau suami tu buat hal..

Walaupun mr hubby tak suka benornya aku check2 hp dia..tak de privasi katanyaaa..nak buat camne dah hobi bini kannn..pasrah je la yeak..heeee

Sekarang aku dah kurang sikit check2 hp mr hubby..ada jugak la kadang-kadang..tapi time mr hubby tengah main game ke @ dia gi bilik air ke..bru aku amik hp mr hubby..heeee..lagipun mr hubby penah la cakap dulu, kalau nak check handhpone dia jangan depan2..coz mr hubby rasa macam tak dipercayai ke apa..macam tue la ayat dia..yelah lelaki kan..ada ego dorang sndiri..

lagipun lelaki kang kalau kita hati-hati bagai nak rak..tiba dia nak buat hal, dia buat jugak..so kita bagi kepercayaan kat dorang..hope dorang tak salah guna la kepercayaan kita tu..hope sooo..

You Might Also Like

4 Comment

  1. i pon x check... mcm u cakap, kalo dia betui2 serious nak org lain, lama dah dia buat. And i agree with u, pompuan ni kuat instinct nya...Apa2 pun kita doa je la supaya Allah pelihara rumahtangga kita kan... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn..lelaki ni kalau nak buat hal, dia buat jugak..so kita doa je supaya rumahtangga kita terpelihara..Aamiin..

      Delete
  2. Assalam fieza,
    iols check jugaks
    tapi jaaaraaang sangat
    sebabnya setakat ni apa yang masuk keluor enset hubby akan bgitau iols

    ReplyDelete
  3. Yani memang suka check hp suami....hehheheheh.....

    ReplyDelete