AFB Feeds

Seiko

01:00


Pakai balik jam present mr hubby ni lepas baper tahun tak berpakai2..sebab tak nak pakai..jam ni bergerak ikut nadi kita..kalau tangan banyak bergerak, dia gerak ar..kalau tak gerak, tu yang tengok2 dah benti..kena betulkan balik..haih, terus malas nak pakai..baru ni mr hubby tegur kali yang ke baper ntah..awat tak pakai jam ni..mahai ni..aku bitau la napa aku tak nak pakai..mr hubby cakap, tangan aku tak banyak bergerak..memang la..aku cakap, apa pulak..taip-taip kat keyboard kan bergerak..mr hubby gelak kat aku..mr hubby cakap, tu jari yang bergerak bukan tangan..siap suh aku demonstrasti lagi...pfffft..

okey, fione..aku start pakai jam balik..jam ni pun elok cuma tangan kena rajin bergerak la..kalau tak, memang jarum dia asik stop je la..tu yang bila tengok jam pukul 1, tengok jam kat pc, dah pukul 2-3pm (contohnya)..

lagipun jam ni aku suka pakai sebab tak de gatal2, al maklum la rega dia boleh tahan (motip sangat nak bitau..hehe)..

You Might Also Like

3 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.