Menang RM95K

09:37

wahhhh..kayo akak kalau menang cabutan bertuah macam dalam e-mail ni..tapi tapi tapi tipu je e-mail ni..ishhhh..baru verangan nak beli memacam..RM95K tu..haha..tapi sikit 95K tu, kalau 2.6b okey gak kan..hehe..opssss..

no worry, aku tak caya pun masa dapat e-mail ni sebab aku selalu terima e-mail2 macam ni..haih..memacam pesen orang nak menipu sekarang ni kan..Harap-harap tak de orang percaya la yeak kalau terima e-mail macam ni..

kalau baca kat e-mail tu, ayat dia pun macam tak baper nak betul..mr hubby cakap guna google translate, macam ni la..tue ayat Nama Penuh jadik Penuh Nama..Alamat jadik Hubungi Alamat..kat situ pun nampak dah menipunya..

Korang kalau tima e-mail macam ni, jangan percaya lak..haih, tak memasal je jadik mangsa penipuan..ada sorang kenalan aku penah terkena..yang tu bukan melalui e-mail, dapat sms je..kata menang sekian,sekian, sekian..orang tu mintak no. akaun, kenalan aku ni bagi lak..memang mendapat la..hilang RM1K dalam akaun..hamikkk..so jangan tertipu la kalau dapat sms la, e-mail la kata korang menang itu la, dapat cabutan bertuah la..tipu je..tu taktik nak dapat maklumat akaun bank korang je..so hati-hati yea!!

You Might Also Like

3 Comment

  1. Assalam fiza, me pun penas dapat, ratus ribu k lagi tau.. same la cam tu la rupe emel yg Me dapat tu.. kalau aku KAYAAA... OHHHHH!

    ReplyDelete
  2. tapikan fiza, ada gak org bleh caya ngan email2 cam ni tau... kadang tu x paham, cemana la bleh terjebak...

    ReplyDelete
  3. Assalam fieza,
    laaaaa
    batu hengat uols nak dapat donation tadi he3

    ReplyDelete