AFB Feeds

Menang RM95K

09:37

wahhhh..kayo akak kalau menang cabutan bertuah macam dalam e-mail ni..tapi tapi tapi tipu je e-mail ni..ishhhh..baru verangan nak beli memacam..RM95K tu..haha..tapi sikit 95K tu, kalau 2.6b okey gak kan..hehe..opssss..

no worry, aku tak caya pun masa dapat e-mail ni sebab aku selalu terima e-mail2 macam ni..haih..memacam pesen orang nak menipu sekarang ni kan..Harap-harap tak de orang percaya la yeak kalau terima e-mail macam ni..

kalau baca kat e-mail tu, ayat dia pun macam tak baper nak betul..mr hubby cakap guna google translate, macam ni la..tue ayat Nama Penuh jadik Penuh Nama..Alamat jadik Hubungi Alamat..kat situ pun nampak dah menipunya..

Korang kalau tima e-mail macam ni, jangan percaya lak..haih, tak memasal je jadik mangsa penipuan..ada sorang kenalan aku penah terkena..yang tu bukan melalui e-mail, dapat sms je..kata menang sekian,sekian, sekian..orang tu mintak no. akaun, kenalan aku ni bagi lak..memang mendapat la..hilang RM1K dalam akaun..hamikkk..so jangan tertipu la kalau dapat sms la, e-mail la kata korang menang itu la, dapat cabutan bertuah la..tipu je..tu taktik nak dapat maklumat akaun bank korang je..so hati-hati yea!!

You Might Also Like

3 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.