Lovely BB Cream

15:00

Tengah mencari foundation baru ni..foundation sekarang dah nak habis..memang plan nak tukar yang lain pulak sebab yang aku pakai sekarang mahal..nak dekat seratus hengget..tapi tahan 2-3 bulan jugak..depends pada cara pakai..kalau picit sikit2, jimat la..kalau picit banyak, cepat lah habisnya....sekian..

google punya google..terjumpa foundation ni..tapi aku tak pernah nampak la pulak kan..ke aku yang tak up to date??tengok testimoni, ada beberapa orang artis pakai..kira glam jugak la kan..aku yang ketinggalan rasanya..tak kisah la..dah kebetulan google, terjumpa ni..boleh ar try..

banyak keistimewaan foundation ni..

LOVELY BB CREAM BY AMY MASKARA - ALL IN 1 ( 30ml )

BB CREAM NO 1 PERTAMA DI MALAYSIA MANFAAT 10 DALAM 1


Foundation
Whitening
Sunblock
Concealer
Skin Repair
Moisturizer
Oil Control
Make Up Base
Refine Pore
Night Masker 
 KELEBIHAN LOVELY BB CREAM .
 
1. Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit
2. Mengikut Aliran Darah
3. Mempunyai kelulusan KKM
5. SPF35 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya
6. Menutup cela parut , jeragat , pigmentasi
7. Tidak berminyak
8. Tidak Bertompok walaupun berpeluh
9. Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut
10. Kulit tak kering walaupun pakai dalam masa yg lama
11. Hasil solekan gebu, flawless dan glowing
12. Tahan sehingga 16 Jam
13. Tahan sehinggan 3 - 5 bulan
14. Mudah di pakai dan di bawa
15. Halal dan boleh dibawa solat dan wuduk kerana ia menyerap dllm kulit tidak menutup permukaan kulit .
.
KELEBIHAN LOVELY BB CREAM SEBAGAI PERAWATAN WAJAH
 1. Mencerahkan kulit wajah
2. Mengecutkan jerawat seawal 1 hari sahaja
3. Mampu memudarkan parut pada wajah
4. Melembapkan kulit dan merawat kulit kering
.
CARA PAKAI -ratakan pada kulit muka yang bersih - dan boleh pakai make up.. 

antara artis yang gunakan Lovely BB Cream ni

http://amora.my/item/593-bb-cream

wahhhh..ini sudah menarik..selain untuk cover jerawat2 kat muka boleh merawat jugak..hmmm..interesting ni..patut try..hehe..nak usha kat website AMORA (kalau korang nak usha jugak, klik je kat gambar)..

You Might Also Like

0 Comment