AFB Feeds

Kisahnyaaa

11:06

Ptg semalam dapat call..katanya dari AVANI Sepang Goldcoast Resort..nak offer utk buat preview & survey hotel tu..penginapan percuma..dapat free voucher hotel & voucher makan..kalau berminat kena booked dulu..dia nak confirm samaada tima ke tak offer ni masa dia call ptg smlm. Aku ada tanya, macamana dapat no.aku..orang tu cuma cakap dia call secara random je..yelah random pun..dari mana punca dia dapat no.aku..tu musykil sikit..haih..takkan nak offer aku buat review hotel tu plak..hagak2 la, macam la blog aku ni banyak benor UV.. tapi selalunya kalau ada job review untuk blogger ni, mesti melalui e-mail..aku pun penah dapat offer review dari Zalora..dorang e-mail..tak de pulak terus call..

aku google Avani Sepang Goldcoast Resort ni..wahhhh..hotel 5 star kowt..



Balik rumah citer ngan mr hubby, upenya mr hubby pun tima call yang sama..dulu kitaorg penah kena..dapat call dari satu hotel yang gah sangat..katanya dapat voucher penginapan free n masa tu bulan posa, dapat berbuka puasa kat situ..bila pi kat hotel tu, berbuka kat cafe pekerja je..menu pun ala2..kat situ pun dah failed..tak pe, kitaorang tunggu jugak sebab nak tau..lepas berbuka, dorang panggil dengar explaination..lepas habis sesi tu, bawak plak kitaorang tour kat hotel tu..dorang citer la keistimewaan bagai..tapiiii dengan syarat jadik member kelab hotel tu so dapat la sume specialty yang dorang dah tunjuk masa tu..nak jadik member kena bayar 20k..siap ada agen bank lagi kat situ , kalau-kalau ada sesapa nak buat pinjaman untuk jadik member tapi tak de duit..pffftt..aku n mr hubby memang reject awal2 la..jenuh la staff hotel yang layan kitaorang pujuk..tapi kitaorang tak berminat..sebelum  balik seperti yang di bitau awal2, dapat voucher penginapan free..masa staff ni bagi voucher penginapan tu kat kitaorang, dia siap perli lagi "akak ngan abang datang sini nak voucher ni je yeak?"..wahhh..boleh bahasa pulak kat kitaorang..dah la voucher free tu kena guna time weekday je..penyudahnya kitaorang tak guna pun voucher tu..

Tadi aku call Avani Resort ni nak tanya pasal call semalam..tak puas hati kan..memang betul pihak Avani yang call..dorang panggil untuk buat preview, survey & tour pasal hotel ni..Masa preview nanti, dorang akan promote jugak untuk jadik member club..kalau berminat, boleh joint..Jadik kalau datang ke preview ni, dapat la free voucher penginapan & voucher makan tu..voucher penginapan tu valid selama 6 bulan sahaja..boleh guna lepas seminggu dari dapat voucher ni..erm..konsepnya sama je macam yang kitaorang penah kena dulu..haih..kisahnyaaa..

You Might Also Like

7 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.