Keyword from Mr Nuffnang

15:58

Saja check kat Mr Nuff baper hingit dah terkumpul..ada la beberapa puluh..okey le tu untuk blog aku ni sejak2 aku berkecimpung dengan blog tahun 2012..lagipun UV blog aku ni idok la banyak sangat..

Yang atas ni keywords terkini yang orang cari & masuk ke blog aku ni..hehe..yang 1st keyword tu, first job aku dapat sejak berblogging..alhamdulillah..baru nak belajar-belajar buat job advertorial..sonok pulak bila google, ramainya blogger buat side income dengan berblogging..tapi kena usaha keras untuk orang kenal blog kita..dah la aku ni penyegan..kadang2 kat ofis, tengah aku nak nak menaip entry, tetiba ofismate masuk..nak tanya itu la ini la..sebelum tu, aku dengar je tapak kaki dorang berjalan ke arah bilik aku (sebab dah boleh agak), laju2 bukak tab lain kat pc..konon-konon bukak fb la, e-mail la..janji tak nampak blog aku..hihi..kalau orang yang tak kenal, tak kisah..kalau orang kenal ni, aku kisah sikit..sebab iolss pemalu ya amatttt..(kononnn)


You Might Also Like

7 Comment

  1. hehehehehe..nuff PC tak muncul la pulak..demam agaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..demam byk mkn lemang, ketupat kowt PC.. :D

      Delete
  2. fae singgah sini.. 1st blog yang fae singgah setelah lama cuti blogging hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ fae..saya dah membalas kunjungan & tinggalkan jejak kat blog fae :)

      Delete
  3. lame tak buka akaun nuffnang, tah dah brape hinggit le tu, cam tak gerak je heeee~

    ReplyDelete
  4. tak ada akaun nuffnag hehe..tak reti sangat pasal nuffnag ni

    ReplyDelete