Isteri bertahan

15:34


teringat kat bff aku yang aku ada up entry pasal kes dia TU..masa dia duk luah perasaan kat aku pasal kes rumahtangga dia, walaupun dia tak cakap..tapi aku tau dia bertahan dengan suami dia sebab anak-anak..

aku pun tak tau apa perkembangan kisah dia lepas suami dia lafaz cerai kat dia masa bulan puasa haritu..dia pun tak de contact aku langsung..tapi kan aku rasa..confident sangat, dia rujuk balik dengan suami dia..aku paham situasi dia..suami dia tempat dia bergantung..kalau dia nak start all over again aku rasa dia tak yakin boleh buat..dulu-dulu dia penah mention..dunia dia hanya SUAMI & ANAK-ANAK je..alahai kawan aku ni, macam style isteri dolu2 plak..dia memang baik tapi tue la suami tak pandai nak appreciate..

hope dia berbahagia dengan keputusan yang dia dah buat..sebab aku confident sangat dia memang dah rujuk balik dengan suami dia..nak lagi confident kalau tak, mesti dia dah call aku punya..luah perasaan @ mintak advice apa patut dia buat..itu aku yakin sangat dia rujuk balik dengan suami dia..tapi tak kisah la kan..hope dia berbahagia dengan keputusan dia tu..harap2 jugak la suami dia berubah sikit perangai..

haih..lelaki ni..kan..confuse aku..dapat isteri baik macam tu pun duk buat hal apa kes??macam bff aku ni surirumah sepenuh masa..makan minum, pakai, rumah, anak-anak semua terjaga..isteri 24 jam memang duk kat rumah..apa je la yang kaum lelaki ni kejar kat luar tu??

You Might Also Like

4 Comment

  1. Replies
    1. wahh..dah buat blog balik..cantik kowt..design sendiri ke..

      Delete
    2. akak. ta la , tempah .. hahaha pnh nak ediit sdri ..langsung ta jd ... prazz plak phm2 le

      Delete
  2. Assalam fieza,
    dulu kawen sebab sayang cinta
    bila dah ada anak bertahan sebab anak
    iols pun kenai a few jugak wanita yang macam tu

    ReplyDelete