AFB Feeds

Isteri bertahan

15:34


teringat kat bff aku yang aku ada up entry pasal kes dia TU..masa dia duk luah perasaan kat aku pasal kes rumahtangga dia, walaupun dia tak cakap..tapi aku tau dia bertahan dengan suami dia sebab anak-anak..

aku pun tak tau apa perkembangan kisah dia lepas suami dia lafaz cerai kat dia masa bulan puasa haritu..dia pun tak de contact aku langsung..tapi kan aku rasa..confident sangat, dia rujuk balik dengan suami dia..aku paham situasi dia..suami dia tempat dia bergantung..kalau dia nak start all over again aku rasa dia tak yakin boleh buat..dulu-dulu dia penah mention..dunia dia hanya SUAMI & ANAK-ANAK je..alahai kawan aku ni, macam style isteri dolu2 plak..dia memang baik tapi tue la suami tak pandai nak appreciate..

hope dia berbahagia dengan keputusan yang dia dah buat..sebab aku confident sangat dia memang dah rujuk balik dengan suami dia..nak lagi confident kalau tak, mesti dia dah call aku punya..luah perasaan @ mintak advice apa patut dia buat..itu aku yakin sangat dia rujuk balik dengan suami dia..tapi tak kisah la kan..hope dia berbahagia dengan keputusan dia tu..harap2 jugak la suami dia berubah sikit perangai..

haih..lelaki ni..kan..confuse aku..dapat isteri baik macam tu pun duk buat hal apa kes??macam bff aku ni surirumah sepenuh masa..makan minum, pakai, rumah, anak-anak semua terjaga..isteri 24 jam memang duk kat rumah..apa je la yang kaum lelaki ni kejar kat luar tu??

You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.