AFB Feeds

Salam Aidilfitri 2015

17:22




Salam Aidilfitri untuk semua readers blog ni yang beragama islam..tau, mesti sume tengah bz beraya lagi @ pun ada yang kekenyangan depan tv..aku n mr hubby letih + ngantuk + kekenyangan..jdik lepaks atas katil je..sambil2 tu hapdate blog..

Apapun nak wish pada semua bersempena dengan bulan Syawal ini, dengan rendah hati aku menyusun sepuluh jari sekiranya ada post2, tulisan di entry aku yang kurang menyenangkan,  terguris hati, terasa @ tersentap..Harap dimaafkan dan kita kosong-kosong..Selamat Hari Raya..Selamat Hari Raya..

You Might Also Like

3 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.