AFB Feeds

OFFER >> Mini SoftCover 6"X6"

10:03

Bila raya ni, aktiviti wajib adalah bergambar..selfie, wefie..tak kisah la kan tapi harus bergambor..nak makan kuih raya tangkap gambar, tengah salam2 bergambor, otw nak beraya pun tangkap gambor..kira aktiviti wajib la ni..dah snap tu harus la upload kat ig/fb plak kannn..pas tu buat apa ngan gambar-gambar tu..biar je dalam phone..nanti lama-lama dalam handphone pun penuh ngan gambar-gambar kita tu..style aku la ni..nak cuci gambar kat kedai gambar..mahal..tambah-tambah kalau nak buat photobook kat kedai kan main mahai..haish..jadik nak share ngan korang semua something..wink wink

v
v
v
v
v
v
v

tadaaaa!!!!

pixajoy.com.my (KLIK LINK)


aku selalu buat photobook ni..tapi beli kat Pixajoy ke, Photobook Malaysia ke..tengok la yang mana ada offer & time tu aku ada bajet..hee..Yang mini size 6"X 6" ni kalau harga normal, puluh-puluh jugak..selalunya aku beli time offer..so korang pun apa lagi, ni tengah offer ni..jom grab..RM9 je..nampak kat gambar tu, LIMITED TIME ONLY..hurry gals!!!!


You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.