OFFER >> Mini SoftCover 6"X6"

10:03

Bila raya ni, aktiviti wajib adalah bergambar..selfie, wefie..tak kisah la kan tapi harus bergambor..nak makan kuih raya tangkap gambar, tengah salam2 bergambor, otw nak beraya pun tangkap gambor..kira aktiviti wajib la ni..dah snap tu harus la upload kat ig/fb plak kannn..pas tu buat apa ngan gambar-gambar tu..biar je dalam phone..nanti lama-lama dalam handphone pun penuh ngan gambar-gambar kita tu..style aku la ni..nak cuci gambar kat kedai gambar..mahal..tambah-tambah kalau nak buat photobook kat kedai kan main mahai..haish..jadik nak share ngan korang semua something..wink wink

v
v
v
v
v
v
v

tadaaaa!!!!

pixajoy.com.my (KLIK LINK)


aku selalu buat photobook ni..tapi beli kat Pixajoy ke, Photobook Malaysia ke..tengok la yang mana ada offer & time tu aku ada bajet..hee..Yang mini size 6"X 6" ni kalau harga normal, puluh-puluh jugak..selalunya aku beli time offer..so korang pun apa lagi, ni tengah offer ni..jom grab..RM9 je..nampak kat gambar tu, LIMITED TIME ONLY..hurry gals!!!!


You Might Also Like

2 Comment

  1. Assalam fieza,
    dah laaaaaaaamaaa tak berphotobook
    cam teringin he3

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete