AFB Feeds

Cabaran bawak budak kecik ke Mall

09:30

Cabaran bawak Arip, anak buah mr hubby ke mall..dengan puasa lagi, terasa cabaran + exercise sangattt..haha..sore mr hubby, aku rasa paling kuat dalam mall masa tu..duk jerit suh Arip jangan berlari..Si Arip ni plak lari..laju beno..kitaorang kejar, lagi laju dia lari..haih, memang Arip bagi challenge kat pak long & mak long yang tak de experience dengan budak-budak ni..

Penyudahnya tak larat nak main kejar-kejar dengan Arip, mr hubby dukung dia..masa aku teman adik ipar aku gi beli barang kat dalam mall tu, ada la lalu tempat menan untuk budak-budak..mr hubby tunggu ngan Arip kat situ..lepas dah beli barang, kitaorang singgah kat situ..tengok2 dengan pak long sekali main game..sebelah-sebelah je ngan anak buah dia..sabo je la aku..sekali upenya mr hubby habaq, sebelum tu main kejor2 gak ngan Arip kat situ..so nak bagi dia diam, tu mr hubby duk sebelah Arip, main game..baru duk diam..haha..

Adik ipar aku ajak singgah  kat Mr. D.I.Y plak..mr hubby tak mo..aku ingat nak folo adik ipar aku tapi tengok muka mr hubby macam 10sen je sebab fenattt main kejor2 ngan Arip..so aku folo mr hubby..tunggu adik ipar aku kat tingkat bawah..

" X PE SYG..PRAKTIS MAKE PERFECT"..heeee

ni percubaan suh Arip duk situ dendiam..2 saat je kowt, pas tu..'SILA KEJOR ARIP'..hehe

Pak Long umpan pasang citer upin & ipin kat handphone..boleh dia meniarap macam kat umah..suh dia bangun, pakej siap lari lagi sambil pegang handphone mr hubby..memang tergelak aku tengok pak long & arip masa ni..haha..aku tengok je, tak larat nak kejor..

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.