AFB Feeds

1st Syawal, 2015

16:15

Hai korang..acane raya..best ke idok??aku dah start keja harini..raya, okey je la..besa2 je..tak feeling sangat raya sebab sebab..hmmmm..tak yah la citer kan..RAHSIA!!

Nak share gambar-gambar raya aku..haha..tapi tak de gambar full a.k.a berdiri..sebabnya pakai monopod je..jadik selfie je la..plus baju raya aku, boleh plak terlupa nak gosok ko..masa beli tu dalam plastik, aku kuarkan nak try tapi lepas tu aku masuk balik dalam plastik..aku bajet macam baju tu jenis tak yah gosok..padahal petang raya tu, biras aku duk iron baju, aku boleh tengok je..pfttt..haih, verangan..
Pagi raya, kuar-kuar dari plastik..hamik!! puas hati..so conclusion, amik gambar..sume post duduk @ nampak sekerat je..ghasak..
Raya tahun ni, suppose turn mr hubby kat Ipoh tapi tukar plan coz raya kedua, kitaorang dah balik KL sebab nak antar adik bongsu mr hubby ke air port..flight pukul 10.50mlm..jadiknya raya pertama kat belah aku..tapi malam raya baru balik umah parents aku kat Sg.Siput..at first ingatkan parents aku tak balik raya..so malam raya dah ada plan..gi beraya umah VIP kat area Ipoh..sebab VIP ni tiap-tiap tahun malam raya, dia dah buat open house..heeee..lepas dah beraya umah VIP ni, baru gerak gi umah parents aku lak..
Pagi raya, makan dulu..salam-salam..pas tu gerak gi umah opah & mak sedara aku kat Kuala Kangsor plak..dalam tengah hari, gerak ke Ipoh balik sebab nak gi beraya umah sedara sebelah mr hubby..Nasib la kampung sama negeri..
Malam raya, ni masa kat umah VIP yang aku citer kat atas.. 
 



 Pagi raya..kat umah parents aku kat Sg.Siput lak


 
 Pandai dah posing guna monopod dalam keta..macam kandid sangatt..

Ni kat umah mak sedara aku kat Kuala Kangsor


Ni mr hubby menidorkan si Prazz..masa sampai-sampai kat umah mak sedara aku ni, cucu dia memang dah ngantuk je ghupenya..mr hubby hamik, tepuk2..mak dia bagi plak susu..toleh-toleh lagi sekali tengok dah Zzzzz..sedap dia tido dapat tilam dunlop pillo..hehe



Ni kat umah opah aku plak kat Kuala Kangsor jugak

kat umah bapak sedara mr hubby kat Bt. Gajah
Pinjam anak sedara mr hubby sat nak snap gambor..anak sendiri..dun ask?coz dunno da answer..cuma doakan je nanti kitaorang dapat anak sendiri..Aamiin..
Kann..dah habaq, sume gambar separuh je..kes lupa nak iron baju..
Tema tahun ni KELABU!!

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.