AFB Feeds

Salam Ramadhan

12:04

Esok dah mula puasa..Selamat berpuasa pada yang beragama islam..Malam ni start terawih..esok bangun pagi, sahur sahur sahur..heeee..

Di bulan yang mulia ni, jaga tingkah laku, tutur kata & as for me yang suka menaip kat sini..kena la hati-hati bila menaip..tak boleh suka-suka hati je nak taip tahap laser kat orang..reminder to myself..nanti dah lepas bulan puasa baru laser balik..haha..motip sangat..tapi aku tak laser pun macam #kaklongpetir dalam drama dia isteri luar biasa tu..aku kategori sopan + baik (masuk bakul angkat sendiri..hiiii)


Selamat Berpuasa :D

You Might Also Like

10 comments

  1. Smg Ramadhan tahun ini membawa seribu kebaikan utk kita semua...Selamat menunaikan ibadah di bulan Ramadhan fieza :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..u too dear, selamat menunaikan ibadah di bulan Ramadhan :D

      Delete
  2. Assalam.. Fiza, Salam Ramadan, Selamat Berpuasa, Bersahur, maaf yea Fiza..Salam Kosong2 kita yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam dear..Salam Ramadhan juga..selamat berpuasa, bersahur..Kosong2 juga ;)

      Delete
  3. Assalamualaikum... Salam Ramdhan ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam dear..Salam Ramadhan juga :D

      Delete
  4. assalam fieza..salam ramadhan..n selamat berpuasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam dear..Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa juga 😊

      Delete
  5. Assalam fieza,
    selam ramadhan & selamat berpuasa uols :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam dear..Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa juga :)

      Delete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.