Hi korang..

16:17

hai hai sume..giler lama tak jenguk kat sini..hapdate lagi la kan..dah jenguk pun tak..bz ngalahkan PM ko..ingat aku ada blog tapi tak berhapdate..hiiiii..sebabbbb sebab..bos aku sekarang ni, dia tak boleh la tengok aku duk saja..ada je keja dia bagi..pas tu sikit2 'fieza....fieza'..pfttttt..macamne la aku nak update blog..rasa stress je kadang-kadang..tetiba semangat rasa nak amik exam naik pangkat..kalau lulus periksa boleh keluar dari bidang P.A. ni..tukar bidang lain plak..hah ko sampai camtu aku pikir..

Aku tengok blog, citer Krabi sekerat je..okey, okey..nanti aku update okey (eh..ada ke yang kisah) :) tapi tak kira nak hapdate jugak..dah ada pun dalam draft tapi kebizian yang amat nak hapdate & publish..

Pas tu ada jugak la terbaca orang komen kat entry krim furmon aku..Ada yang tanya lepas aku guna krim tu ada gud news ke??..orite..nanti aku share jugak..nampak tak banyaknya story tak share kat sini..tu belum aku story aku belajar kelepet karipap dengan mak aku..hehehe..aje ngan peghak nooo, belajar kelepet karipap pun nak story kat blog..haha

sekarang aku byk update kat ig je..jom la folo ig aku..hehe.."eh ada ke yang nak folo"..tak kisah la sesapa yang rasa nak folo, boleh je folo..tak nak folo, tak da hal..ig aku kat sidebar belah kanan ni..klik je..





You Might Also Like

2 Comment