Zalora

10:47

Hasil menyoppink di Zalora.. ;)

 kasut ballerina & sling beg..

Al-kisah masa bulan 1 haritu, aku terima 1 job dari Zalora..hehe..alhamdulillah..blog yang tak sebaper ni, dapat offer dari company besor macam Zalora..hasil kerjasama, as appreciation pihak dorang bagi voucher Zalora..okey la kannn..masa dapat voucher ni, tak terpikir pun nak beli apa..try jugak masuk kat website dia tapi tak de yang menarik perhatian nak di beli..at first nak beli untuk mak aku tapi usha-usha tak de yang sesuai..so tersimpan je la voucher yang aku dapat ni..

Baru-baru ni tetiba tertengok kasut yang selalu aku pakai kat ofis, macam sedihh je ghupenya..terus laju masuk kat website Zalora..search punya search..berkenan hat kasut kat dalam gambar atas ni..tapi price dia kurang dari jumlah voucher yang aku dapat..so add plak sling beg tu..kegunaan sling beg tu nak letak kat ofis so senang kalau hari jumaat keluar, bawak hp & purse..nampak tak..motip sangattt nak bitau, hari jumaat time lunch lama..harus keluar.. :D

so order dengan Zalora hari Isnin, hari Rabu dah selamat sampai kasut & sling beg ni..sampai-sampai je, terus rasmikan kasut tu..selesa memang selesa plus cantik & simple memenuhi kriteria yang aku suka tapiiiii kasut baru kannnn..patut kena gigit dulu kasut baru sebelum pakai..oleh sebab tak gigit, kasut ni gigit kaki aku dulu..stop kejap pakai..melecet.. :D ..tak tau le betul ke tak kalau nak pakai kasut baru kena gigit kasut dulu..orang  tua-tua la cakap ni..aku dengor je..tapi aku tak gigit pun..motippp nak gigit kasut!!!!haha
tak pe mula-mula je ni..kasut baru..nanti2 okey la ni..







You Might Also Like

2 Comment