AFB Feeds

Tukar duit

16:28


Nak melancong kat oberseee kan..kena la tukar duit..hasil research mr hubby..dapat info money changer kat Mid Valley ni yang paling murah rate dia compare tempat lain..so ke Mid Valley la kitaorang hari Sabtu lepas tukar duit RM ke THB..rate hari sabtu tu RM11.46..



Beratur panjang weiii kat sini..masa kitaorang sampai tu memang dah panjang..beratur je la..lepas2 tu terpandang kat belakang..berderet orang beratur belakang kitaorang..selang sebuah dari MyMoney Master ni ada 1 lagi money changer..rate murah sama macam MyMoney Master ni..ingatkan lagi murah, nak tukar la kan..pas tu try check, sama je..jadiknya beratur je la kat sini..kat money changer yang kedua ni pun sama, beratur panjang jugak..


You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.