Tukar duit

16:28


Nak melancong kat oberseee kan..kena la tukar duit..hasil research mr hubby..dapat info money changer kat Mid Valley ni yang paling murah rate dia compare tempat lain..so ke Mid Valley la kitaorang hari Sabtu lepas tukar duit RM ke THB..rate hari sabtu tu RM11.46..



Beratur panjang weiii kat sini..masa kitaorang sampai tu memang dah panjang..beratur je la..lepas2 tu terpandang kat belakang..berderet orang beratur belakang kitaorang..selang sebuah dari MyMoney Master ni ada 1 lagi money changer..rate murah sama macam MyMoney Master ni..ingatkan lagi murah, nak tukar la kan..pas tu try check, sama je..jadiknya beratur je la kat sini..kat money changer yang kedua ni pun sama, beratur panjang jugak..


You Might Also Like

4 Comment

  1. Assalam fieza,
    tikor duit kena GST dak???
    he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam..tak kena sbb mggu lps laju2 gi tukar..hehe..kat My Money Mster ni ada tertera kat board "WE ARE EXEMPTED FROM GST"..heeee

      Delete
  2. Pavi 11.43..lagi murah pavi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rate dia tak tetap..masa tukar hari sabtu tu, lepas sejam dah naik RM11.47..heee..

      Delete