AFB Feeds

Krabi Part 1 - Flight M.A.S

14:25

Okeyh..memandangkan gambor-gambor kat Krabi haritu belum transfer lagi dari kamera..so aku share pasal flight dulu la yeak..gambor-gambor masa naik | dalam flight , semua tangkap pakai handphone..sonang..tapi hat cun-cun pakai kamera.. ;)

Jom cekidaut ;)

Sebelum naik flight..abaikan muka yang tak baper nak senyum tu..

masa tengah tunggu kat gate untuk naik flight..time ni masa pemeriksaan, aku ada bawak botol air..kena buang air tu..sabor je lah..bawak air pun tak boleh!!!!Gigih tau beli botol air kat DAISO..hehe

hah, part ni memang nak share dengan korang  yang tak tahu sebab aku & mr hubby dalam kategori tak tahu..sebelum-sebelum ni naik AA je..tak peronah naik M.A.S..flight yang kitaorang naik ni ada tv kat tempat duduk..aku macam peghak, mr hubby sebelum ni pernah naik flight M.A.S & pernah dapat flight yang ada tv macam ni cuma mr hubby tak baper ingat kena amik earphone masa masuk2 dalam flight & nak cucuk celah mana earphone tu..atenya bukan selalu naik flight..

lepas godek-godek & kitaorang hagak kena pakai earphone, tanya pramugari..pramugari tu bitau, earphone semua letak kat depan..masa naik-naik tu, kat belah tepi..nasib baik pramugari kitaorang tanya ni baik hati..dia pi tolong amikkan..setel..dah dapat earphone, "eh celah mana plak nak cucuk ni"..jenuh la lagi sekali laki bini menggodek..sebelum tu, aku ada ternampak penumpang yang seat sebelah cucuk earphone dia kat tempat letak tangan..aku terus check, a'ah ko..tu hat gambor no.2 tu..erm..terus cucuk earphone, tengok la citer apa yang korang nak tengok..aku mula-mula tak tau boleh tukar-tukar..mr hubby yang bitau..lorrrr..boleh tukar-tukar channel ke..ingatkan semua kena tengok citer sama je..nasib baik kalau tak tengok la citer boring masa kitaorang naik tu..hihi..mahap la..jakun sat..

Masa dalam flight boleh isi borang ni..Sila bawa pen..supaya tak de la korang mengagau nak pinjam pen orang sebelah kannnn??

Flight kitaorang pagi, ni la menu dalam flight..western breakfast..


Sampai je kat Krabi..ni masa tengah duk pikir nak naik teksi ke bas untuk gi ke Hotel??korang ghasa??

Total tiket M.A.S untuk 2 orang pergi-balik : RM506.00 
 Masa booking tiket ni, kitaorang dapat harga PROMO :D

You Might Also Like

4 comments

  1. Kalau fieza tak citer dlm blog ni...Yani lagi ler tak tahu cara nak guna benda alah tu sebab tak pernah lagi naik flight MAS yang ada tv tu...huhuhu...kire Yani lagi peghak la dari fieza..anyways thanks or the info....we want more, we want more!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sharing is caring, dear..memang nak share dengan orang lain supaya tak de la peghak benor macam kitaorang..haha..

      Delete
  2. Assalam fieza,
    wow berjurassic park ke krabi yer he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam dear..haha..layannn je..

      Delete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.