AFB Feeds

Profesional

14:28



Hari Jumaat lepas, ada jamuan kat tempat lama aku..ada salah sorang officer kat Unit lama aku tu pencen awal..so dorang ajak joint celebrate skali sbb aku bertukar dari Unit tu..tak de gambar officer yang pencen awal tu..ingat nak bergambar dengan dia tapi nampak dia cam bz benor duk bercakap dengan anak buah dia..agaknya duk setelkan apa-apa kerja yang still pending..

Salah sorang kakak kat unit lama aku ni yang kontek aku ajak joint jamuan ni..mula-mula aku macam tak baper nak sebab confirm-confirm ex-boss aku ni ada..Nebes weiiii nak jumpa dia..tapi tak pe, kita profesional..no hurt feeling bebeh.. ;)

nampak tak?profesional ke idok kitaorang?

Cenderamata dari Unit Integriti..tQ ;)

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.