Kisah Nek Yam

18:54

Pagi tadi ternampak post ni kat ig @azzaelite..sebak baca..nak up entry kat blog  pasal ni..ingatkan nak post lepas lunch..boleh pulak sibuk sangat kat opis lepas lunch tadi..
Tadi sambil-sambil buat keja lepas lunch, aku ternampak kisah nek yam ni dah ada orang share  kat fb & dapat perhatian dari orang ramai..aku share jugak kat sini untuk korang2 yang nak & berkemampuan untuk bantu..
#khidmatmasyarakat

You Might Also Like

0 Comment