Handphone oo Handphone

15:58


Phone dah start rosak..waaaa..nak suka ke nak nangis ni..confuse..suka sebab boleh tukar handphone baru..hihi (gelak jahat)..nangis sebab kena kuar RM RM RM beli handphone baru..

Tak tau la handphone ni, baru je sat sat ni buat hal plak..duk on off on off..dah try restart..lagi syok dia duk main on off on off sendiri..kesabaran je la..haritu asik hang je..mr hubby dah reformat..dah okey..ni dia buat hal balik..

handphone apa yang paling latest yeak..dah banyak sangat kuar handphone baru..tak terikut..harini kuar design ni..minggu depan dah kuar design hat baru plak..aku memang bukan jenis yang ikut sangat handphone-handphone yang terkini kuar..yang aku pakai sekarang ni pun mr hubby punya dulu sebab mr hubby dapat handphone baru..

tapi ni kalau handphone ni duk buat hal, memang kena cari handphone baru ni..yang penting jenis smartphone sebab dah biasa..kalau hat pattern dolu-dolu tak mo la..tak boleh wassap, ig semua..dah terbesa kowt..eh eh..eksen plak..dulu pakai 3310 kowt..boleh je..hehe..aje ngan ngengada..

'sayang.....nak handphone baru' << ayat kat mr hubby..dah la harini mr hubby sakit kepala, mc sebab darah tinggi..sat gi mintak handphone baru plak..naik lagi la darah mr hubby..hehe






You Might Also Like

1 Comment

  1. Asalam fieza,
    memang tensen kalo enset buat hal kan3

    ReplyDelete