Dari Hobi....

11:27


Dari hobi bertukar jadik side income..adik ipar aku punya projek sebab dia minat baking-baking kek ni..aku kalu nak buat muffin..memang rajin la sangatttt..takut bantut je muffin aku buat tu..hehe..jom nak share dengan korang yang bakal kawen, tengah usha-usha nak cari doorgift untuk tetamu sesuai sangat la bagi muffin ni..comey je plus mengenyangkan..yang red velvet, vanila gambar kat bawah ni untuk doorgift nak bagi kat adik sepupu aku yang kawen bulan 12 tahun lepas..projek adik ipar aku ni tapi aku ngan mak tumpang la sekaki..tolong packing-packing..pftttt..penat tau tak?kagum tul dengan adik ipar aku & husben dia (adik aku) baru-baru ni siapkan order 1000 muffin | 1000 lollychoc = 2000pcs..yang masa adik sepupu aku kawen bulan 12 haritu, kitaorang buat ni dalam berapa ratus je..tu pun aku rasa dah penat giler..sambil buat sambil makan sebab SEDAP. Selalu aku ni tak baper suka sangat muffin-muffin ni tapi hat adik ipar aku punya ni, aku suka plak..nampak tak nak cakap sedap..hehe


Perasa Red Velvet

Perasa Vanila


Selain dua perasa kat atas ni, ada lagi perasa lain macam oren, chocolate chip & etc..

yang bawah ni, order minggu lepas adik ipar aku & husben dia dapat order 1000 muffin & 1000 lollychoc..fengsaaannn..dorang berdua siap amik cuti untuk siapkan order ni..



Part aku plak..sedor diri tak berbakat nak baking-baking ni, nampak tak tag tQ kat muffin & lollychoc tu..tu la part aku..print out tag & gunting-gunting je..yang gunting-gunting tu banyak mak aku yang tolong..sakit pinggang wooo nak gunting 2000pcs..

-tQ tag-




Muffin & lollychoc ni sesuai dijadikan doorgift untuk majlis kahwin | kenduri cukul jambul | birthday | pertunangan & lain-lain..

Kalau sesapa berminat nak order @ ada sebarang pertanyaan, boleh ar terus contact adik ipar aku ni >> Ita | 018-2600672


You Might Also Like

2 Comment

  1. Assalam fieza,
    selamat maju jaya dalam bisnes naaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. As salam..tQ dear..biz adik ipar..tolong promote kat blog je..hehe..kita tak de bakat baking-baking ni..hehe..

      Delete