AFB Feeds

Set mindaKu

16:32

Duk scroll scroll kat fb..memacam produk jumpa..ayat sume bagi aku terpikat je, tau..
TERINGIN NAK HAMIL ?
“Cemburu lihat kawan2 baru kahwin dah ada ‘isi’ , kita bertahun2 masih belum hamil lagi”

FORMULASI KESUBURAN NO 1 TERBAIK
Resepi Rahsia Kesuburan Wanita dan Lelaki berdasarkan hadis dan sunnah
warghhhh..ayat sume menggoda aku yang cepat benor terpengaruh ni tau..tak pe, sabo sabo..yea, yea aku tau produk-produk ni membantu je..berhasil atau tidak, ikut pada rezeki memasing..tapi ayat iklan tu..memang cair la..aku baca sekali dah terpikat..nampak disitu berkesan ayat pengiklanan seller ni sebab ada customer yang berpotensi macam aku terpengaruh..hihi
tak pe..tak pe..cuba nak kontrol minda ni supaya tak terpengaruh..
"okey, fieza..produk2 ni membantu je..berjaya atau tak, tu rezeki dariNYA.."


You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.