Set mindaKu

16:32

Duk scroll scroll kat fb..memacam produk jumpa..ayat sume bagi aku terpikat je, tau..
TERINGIN NAK HAMIL ?
“Cemburu lihat kawan2 baru kahwin dah ada ‘isi’ , kita bertahun2 masih belum hamil lagi”

FORMULASI KESUBURAN NO 1 TERBAIK
Resepi Rahsia Kesuburan Wanita dan Lelaki berdasarkan hadis dan sunnah
warghhhh..ayat sume menggoda aku yang cepat benor terpengaruh ni tau..tak pe, sabo sabo..yea, yea aku tau produk-produk ni membantu je..berhasil atau tidak, ikut pada rezeki memasing..tapi ayat iklan tu..memang cair la..aku baca sekali dah terpikat..nampak disitu berkesan ayat pengiklanan seller ni sebab ada customer yang berpotensi macam aku terpengaruh..hihi
tak pe..tak pe..cuba nak kontrol minda ni supaya tak terpengaruh..
"okey, fieza..produk2 ni membantu je..berjaya atau tak, tu rezeki dariNYA.."


You Might Also Like

4 Comment

  1. produk ape? mmg kat fb, iklan mcm2 kan.. trgoda dgn tak je kite nengoknye, hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memacam produk eMMe..memang bertabah je nengok iklan kat fb tu especially produk2 kesuburan..kelip2 mata..heee

      Delete
  2. hahaha lawak la hang fiza... akak pun mcm tu.. tp bila bacs ayat2 di atas tu jd sakit ati plak... kdg siap ada ayat sentap lagi dorg selitkan huhu... btul rezeki tu semua Allah yg bagi.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..betul2..kenkadang ada ayat tu, mmg sentap je baca..mentang2 la kita ni ada problem..tapi bukan salah seller tu pun..dorang cuma nak promote barang2 jualan dorang je..hehe..tapi kitakan sensitip..sikit2 terasa..

      tue la, kalau tengok iklan2 produk ni kat fb memang tahan je hati..tak mo pm..kang bila start tanya mula ar berkenan nak try..produk2 ni cuma membantu je..rezeki dari Allah.. :)

      Delete