Cuak ni

17:57

Sapa pernah terperangkap dalam lif?? angkat tangan..heeee....aku tadi kena kat lif ofis ni..aku turun kat tingkat 5 nak antor something kat pejabat pengurusan atasan..lepas dah antor tadi, naik lif balik..ofis aku tingkat 11..masuk lif tekan butang tingkat 11..lif tu bergerak naik ke atas..habit aku masuk dalam lif, aku akan tengok kat skrin dalam lif tu..masa aku tengok kat skrin tu..baru aku pasan, skrin tu tak kuar no..aku pandang balik kat butang lif, tingkat 11 tak menyala..ah sudah!!!! aku tekan butang 11 balik, x boleh..tingkat 12, 13, 14..tak menyala..halamakkk!!!! cuak ni..sekali lif tu benti..tingkat baper aku tak sure sbb skrin tu tak berfungsi..aku dah pandang hp, nak kol sesapa kat opis aku..tapi aku try je tekan butang pintu bukak banyak2 kali..alhamdulillah..hasil tekan banyak2 kali, berjaya..pintu bukak..terus aku kuar..tengok2 tingkat 12..turun tangga je la..mengigil jap kepala lutut aku pas kuar dri lif tu..dah la aku sensorang stuck dalam lif tu tadi..


Dah la aku fobia naik lif..kena tadi, lagi bertambah fobia..aku aim je lif yang aku sangkut tadi..serik naik lif tu..tak pe ada 5 lif lain..Kalau ada orang, aku naik lif tu..kalau tak, memang aku tunggu lif lain..

You Might Also Like

1 Comment

  1. kalau aina ni dah meraung nak2 kalau sorang2 dalam lif

    ReplyDelete