New Year 2.0.1.5

14:25

Dah masuk tahun baru..2.0.1.5....Happy New Year korang..dah baper hari tak hapdate kat blog terchinta ni..bz uolls..baru pindah dept lagi..so bz setup n kemas tempat baru..okey, mesti cam pelik, pindah dept lagi..heeee..nanti aku story..nak gelak pun ada dalam masa 2 minggu 2x dapat surat tukar..tapi tempat yang sekarang best..okey, okey nanti story..
Apa yeak azam tahun baru ni..nak share ke idok..ala, straight to da point je la..malas nak konar2..azam tahun ni nak PREGNANT junior FiezaSani..Aaminn..

You Might Also Like

8 Comment

  1. Gudlak! Harapan yang sangat best.. :)

    ReplyDelete
  2. Azam yg ly akan sentiasa amin kan...amin ya rabb

    ReplyDelete
  3. Ye Fieza, mmg itu la harapan stp kite yg sudah bergelar Isteri, Mesti Harapan nak jadi Ibu... ape pun fieza, harap dan doa, Allah makbulkan doa dan permintaan kite yg ingin kan cahaya mata.. usaha lebih gigih lagi Fieza...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul eMMe..harapan yang sangattt tinggi..smoga Allah makbulkan doa kitaorang yang masih berTTC ni..Aamiin..memang tengah berusaha gigih ni..heeee

      Delete