AFB Feeds

Mind Therapy

15:15

Bz week last week..tak pernah rasa bz giler macam tu..sampai nak karang story kat blog pun tak terbuat..bos baru aku ni kalau ada kat ofis, memang feberet panggil aku 'fieza....check tu'..'fieza....check ni'..tak cukup ngan panggil dari bilik..intercom lagi..'fieza..bla bla'..pfttttt..nasib bos aku ni baik..walaupun dia slalu gak marah-marah, tapi dia tak simpan dalam hati lama2..dia marah masa tu, masa tu je..lepas tu dia bercakap ngan aku macam besa je..macam tak de apa berlaku pun sebelum tu..tak kisah la..bos kannnn..lagipun kena paham bos pompuan ni emo lebih sikit..paham la sebab aku pun pompuan..lagipun dia baru kat sini so memang banyak giler keja dia kena buat..tu yang temperature dia cepat je naik..

tak kisah la..bukan nak story pasal bos baru aku..nak story dalam bz, bz tu..boleh lagi soppink online..my mind therapy..hehe..dah lama kowt mencari beg yang Roll N Go Cosmetic bag .tahun lepas kowt, aku ada ternampak kat Groupon promosi tapi masa tu bajet tak baper nak hadaaaa..haritu ternampak ada seller pulak jual kat fb..harussss beli..mula2 tanya price dulu..bila tanya2 price, okey la harga dia termasuk postage..tak la mahal sangat untuk aku..kat ig mana ntah, ada seller jual sampai RM5*.00..wah, mahal..Roll N Go Cosmetic bag ni sangat2 berguna untuk travel sebab dia untuk letak barang-barang personal kalau kita travel..menda yang kecik tapi penting okey..macam berus gigi, ubat gigi, syampu, conditioner, pencuci muka, barang-barang make up, sikat, pencukur..memacam la yang rasa2 muat nak letak..dia ada 4 zip compartment..macam dalam gambar kat bawah ni..pas tu boleh gantung..letak dalam bilik air..kan sonang..heeee..kalau tak sebelum ni time balik kampung atau cuti gi mana2 aku letak sume dalam plastik bag je..



Hat beg kecik warna coklat tu plak, Travel kit bag plus dapat 10 free gift..hehe..suka suka suka..
Haritu duk scroll, scroll ke atas, ke bawah kat fb..ternampak ada seller promote travel kit bag ni..terus grab 1..aku amik yang kaler coklat..
dapat barang kat bawah ni :
# Salvatore Ferragamo PARFUM ( 5ml)
# Salvatore Ferragamo Lip Balm..10ml
# Salvatore Ferragamo Hand Cream Moisturizer 30ml

# shaving gel 15ml

# Berus gigi + colgate..sikat rambut..stocking... pisau cukur..(semua jenama.SALVATORE FERRAGAMO)



Yang warna crem sama gak macam kat atas cuma tambah @ ada barang-barang yang ditukar dapat refreshing towel..


You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.