AFB Feeds

Kudap-kudap

16:29

Memandangkan tahap pelupa aku yang boleh tahan la jugak kannnn..jadik meh la amalkan makan kismis..selalu dengar orang cakap, kalau cepat lupa makan kismis..jadiknyaaa, ghajin la aku beli kismis sekarang..mula-mula beli untuk anak buah aku si Iman tu..tapi dah sendiri beli, harusss la makan jugak tambah-tambah sejak dapat bos baru yang sangat detail & kena ingat semua menda..bos kadang-kadang suka tanya soklan cepumas kat aku..pasal meeting, pasal dokumen..tang meeting tu aku ingat la..tang hat lain-lain tu, memang tak baper nak ingat la..suka sangat makan semut..kalau time buat air, tengok ada semut dalam gula, memang buat tak kisah je..main buat je..ni la kesannya..cepat lupa..rang tua la kata kalau makan semut, cepat lupa..yea la kowt sebab aku memang pelupa..kadang mr hubby pun suka tanya 'sayang..ingat tak bla bla bla'..nasib la kalau aku ingat, aku ingat la..kalau tak, memang aku buat muka blur blur je la ataupun ayat wajib aku 'yea ke..ada ke..ntah tak ingat'..heeee

Dulu aku tak baper suka sangat kismis tapi untuk menguatkan daya ingatan a.k.a pelupa aku ni, layan je makan kismis..






You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.