Koleksi ankle boots wanita terkini

17:59


Stylo & funky kan kasut ni..tetiba aku minat pulak kasut jenis ni..haha..apakah tetiba?haritu ter'google' so ternampak la si emma maembong pakai kasut ankle boots ni..terus jatuh cinta..bila duk google lagi, rupanya ramai wanita Malaysia yang suka kasut pattern ni..sebab design ankle boots ini lebih fresh dan bergaya..dah ramai pun wanita malaysia pakai ankle boots ni, besa la aku kan jenis slow sikit..baru tau..tu pun sebab ter'google'..hehe..cuma kalau nak beli kasut jenis ni kena pandai padan mix & match dengan dressing kita..tapi aku rasa paling sesuai pakai dengan skinny jeans..kalau pakai jubah pun boleh..sebab aku google, ada terjumpa model pakai jubah + ankle boots ni..stylo ko..sapa kata pakai jubah tak boleh bergaya..

Jom cekidaut jenis-jenis kasut ankle boots ni :~

Yang ni cun..nak jugak..aku suka sebab design dia simple je..






ni jenis high heels..cantik..

sama gak macam pic kat atas..jenis high heels..pun cantik!!!

yang ni aku suka sebab tapak dia jenis rata walaupun tinggi..sebab aku tak baper pandai sangat pakai kasut tinggi..kat ofis pun, heels aku rendah je..takut terpeleok..heee

yang ni cantik..suka..ada bulu2..tapi tak baper sesuai pakai kat sini..tapi kalau korang ada planning nak ke obersee..okey,sesuai pakai ni..

Emma & Ankle Boots..comey kan..warna pink lagi..


simple je..tetap nampak sopan plus bergaya 
Model muslimah dengan high heels ankle boots..
ni aku suka..simple..




wahhhh..duk tulis entry ni, memang buat aku jatuh cinta sungguh dengan ankle boots..kalau korang pun macam aku gak terpikat, meh la kita beramai-ramai serbu ke website  ZALORA..website online shopping yang terkemuka di Malaysia :D
macam-macam pilihan ada..sekarangkan semua di hujung jari..klik2 je..pilih yang mana berkenan, buat bayaran, setel..tunggu kasut sampai kat ofis @ rumah korang..memang terbaikkkkk..tak payah nak beratur panjang2 kat kaunter untuk bayar, tak payah nak bayar duit parking..makan kopok, rilex, tengok tv..tau tau orang ketuk pintu 'ada penghantaran barang utk cik'..wah fefeling VIP gitew..heeee

You Might Also Like

2 Comment

  1. Fieza minat pakai ankle boots yea... kalo yg ade bulu2 tu pun hokeyyy, heeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru ter'minatttt..hehe..tapi hat bulu2 tu kalau nak gi obersee okey la..sesuai..

      Delete