AFB Feeds

Jeles@Cemburu??

12:07

Waaaa..kebohsanan..ikut mr hubby buat gheja kat luar..ingat tadi malas nak ikut..tpi sampai 2- 3 kali, tanya aku nak ikut ke tak., maksudnya suh ikut le tu..tpi x nak ckp direct..okey, fioneee..paham..tukar baju, make up simple2 je..terus kuar..tengah tunggu lif tadi, mr hubby cakap saja suh aku ikut..sebab nak suh aku tengok sendiri, dia buat gheja..bukan konar2 ke lain..mr hubby cakap aku ni kuat jeles..yea ke..aku tak jeles..cemburu je..heeee

Mr hubby ada keja kat shah alam..ni aku tengah tunggu dalam keta le ni..x boleh masuk dalam ofis tempat mr hubby buat keja ni..so aku duk lepak dalam keta je la..pasang radio..nasib ada radio..kalau tak lagi bohsannn..melangut je..nak bukak fb kat phone, bateri ala2 x baper nak penuh..ni pun aku guna tab..nak tak nak beli ar mobile internet..selalu kalau kat umah & ofis, aku pakai wifi ofis & umah je..tu kenkadang lupa nak top up kredit..hehe..tahun lepas sampai dah expired no.aku ni..jenuh tepon maxis..amik balik no.ni..tapi sayang ar balance kredit x dapat balik..ada la balance dalam RM40-RM50..no.maxis ni aku buat untuk biznes..banyak guna whatsapp je..jarang sms @ call..
Customer banyak whatsapp je..

Okey la nak promote kat korang2, Babies Blink siri trial..tahan 10-12 hari..sesuai untuk bawak travel @ yang baru2 nak mencuba Babies Blink tapi cam was2 kan..takut x sesuai ke hapa..so pengasas kuarkan set trial ni..dalam set ni ada:~

#Lyanaz day cream (10gm)
#Lyanaz night cream (10gm)
#Lyanaz serum (5ml)
#Lyanaz toner (15gm)
#Lyanaz soap bar (15gm)

**Ada pamplet cara penggunaan dalam set ni**

RM35 SM | RM40 SS

Nak order >> WhatsApp | TeleGram | SMS 0126805640


You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.