AFB Feeds

wedding

Nikah..Resepsi Wancu

13:27

okey, sebab dah sebulan lebih tak hapdate apa2 kat sini..aku pun tak tau nak story apa..so aku story pasal wedding wancu aku masa awal bulan ritu..wancu ni adik bongsu mak aku..selepas sekian lama single & available, wancu aku dah selamat bergelar isteri orang..Alhamdulillah..family arranged..tapi tak kisah la..orang dulu2 pun ramai je yang kawen family arranged contoh cam mak & abah aku..bahagia je sampai sekarang..so apa ada hal..lagi thrill bercinta lepas kawen kan..dah halal..lagi membuat kita berkobar-kobar nak kenali pasal pasangan kita dengan lebih lagi sebab dah SAH..

Meh aku share gambar-gambar wedding wancu aku (sebelah kitaorang & sebelah pak cu kitaorang)..suami wancu ni, kitaorang panggil pak cu..buat masa ni wancu & pak cu kitaorang ni PJJ (Perkahwinan Jarak Jauh)..wancu kat Perak..pak cu kat KL..dalam bulan Jun nanti, wancu jadik orang KL..ikut Pak Cu yang keje & menetap kat sini.. :D

Gambar-gambar sekitar majlis Pernikahan, Majlis Resepsi & Majlis Sebelah pihak lelaki

 
RESEPSI @ Manong, Kuala Kangsar (1.3.2014)




RESEPSI @ Bekor, Kuala Kangsar (2.3.2014)


Outdoor Pengantin Lama plak..hehe..




wedding

Hello Hello..

21:11

Wahhhh..lama giler aku tak hapdate kat blog..bz kebeno..akan cuba rajin untuk hapdate..tambah2 dah dapat free laptop ni kan..kalau idok, kat umah berebut ngan mr hubby..selalunya mr hubby la yang menang..aku ngalah sebab kat umah aku banyak keje nak buat..masak, kemas umah, basuh kain, lipat kain & memacam la keja..kat opis boleh je nak hapdate tapi sebab sejak2 aku terjebak dengan instagram ni, sume nak hapdate kat insta je..sebab insta kan senang..snap pic, tulis sikit kat caption terus post..ngeeee..

ni nak story apa yeak..aku pun blurrrr sbb lama tak hapdate apa2 kat sini..jenguk tu jenguk jugak kat blog terchinta ni tapi kat opis tu macam malas je nak taip2..padahal boleh je (alasannnn sangat..hehe)..

okey la nanti aku sambung yeak..intro dulu lepas sebulan tak hapdate2 apa kat sini..

meh aku bagi tepek gambor sekeping masa wedding mak sedara aku awal bulan ritu..pengantin lama..sibuk pengantin baru nak tangkap gambor outdoor, kitaorang pun nak outdoor jugekkkkk..jeles..dulu masa kawen tak de amik gambor outdoor2 ni..



Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.