AFB Feeds

bisnes kecil-kecilan

Update, Update..

13:02

adoi doi..bz sungguh le aku..nak update blog, update pages, update website, update blogshop..hah, yang blogshop tu mmg malas sejak2 dah ada website sendiri..sume koleksi2 baru update kat website ngan pages je..sebelum ni selalu gak dapat text dari customer tanya item2 lama kat blogshop aku yang tak berupdate2 tu..dah customer tanya tu, terpaksa aku bitau blogshop dah lama tak berupdate so aku minta dorang refer ke website @ pages aku untuk koleksi2 baru..aku malas nak update tu sebab aku tak expect la ada orang masuk ke blogshop aku tu..follower 28 orang je..tapi upenya ramai gak yang masuk ke blogshop aku yang tak baper nak glams tu..dah ramai sangat yang tanya, kena le aku update jugak, bitau customer2 kalau nak tengok koleksi2 baru boleh terus ke website @ pages..senang..2 ni memang aku update je..tue la bz sangat2..update2 jugak tapi keja kat ofis, kena buat jugak kan..sambil2 gituwwww..

Pada sesapa yang nak shopping online, boleh ar cekidaut kat website & pages aku kat bawah ni..klik je..terus ke website @ pages CFB..sila ar cuci2 mata..

link ke website CFB >>>>> http://www.chintafiezz.com.my/
link untuk ke pages CFB >>>>> ChintaFiezz-Boutique
ni antara koleksi2 terbaru untuk bulan Februari 2014 :D
AFIA FULLSET

JUWITA

QALEESYA

RANIA

social media

Dah ada jugak..

14:59

okey, lama tak update apa2 kat sini..vava..byk story nak share tapi bila bukak blog je, malas nak taip2..ate camne nak story..tapi tak pe slow2 aku update..ni pun nak amik mood sebab mggu lepas aku & family in law bercuti..gi mana..haha..nantikan..sesapa yg folo instagram aku, tau le..cewahhhh nak bitau ahkak dah ada instagram..eh, orang lain kan main lama dah ada instagram..berlambak2 gambar duk upload sampai dah boring nak update, aku baru gedik2 buat..tu pun kecoh kat blog nak bitau..hehe..sorry, ahkak memang slow sikit..terbuat pun sebab ritu masa gi coti2 mggu lepas, ada sekali kitaorang tak gi mana..duk kat umah je..tengah duk baring2 tu aku ternampak member aku share gambar instagram dia kat facebook..lalu terus terbuat jugak..

tadaaaaa..my instagram..sesapa nak folo, okey je..

tengok gambar yang no.3 & 4 tu, korang leh teka rasanya kitaorang gi coti2 ke mana..nanti aku story mory, k..

LifeStyle

Temujanji Bersama Wawa Zainal

17:21

lama tak menghadpate blog..bz bebenor..aku pun tak tau apa yang aku bz sangat ni..haishhh..benornya bila penyakit 'M' datang menyerang, so aku jenguk blog macam2 tu je..bukak,scroll2 pas tu tutup..terus bukak fb/e-mail/website biz aku..

okey la ni nak share story masa bulan 1 ritu, aku ada joint 1 contest kat majalah EH online..bagi slogan kenapa suka EH..sapa yang terpilih dapat joint temujanji bersama Wawa Zainal..sekali terpilih plak..hehe..jadik meh la aku share gambor2 masa temujanji tu.. ;)

 
Hi-Tea..Restoran Ben's @ Bangsar Shopping Centre

Ingat aku sampai lambat, tengok2 aku orang pertama..masa aku sampai tu photographer majalah EH ni dah ada kat situ..program start pukul 3.00ptg..aku sampai dalam 3.15ptg..


dah aku orang pertama sampai, tangkap le gambor air kosong ni sebab aku berkenan gelas dia tu..boleh!!!! hihi

Kenal tak????retis terkenal kowt..

ni le menu Hi-Tea ritu..tak gheti aku makanan orang kaya ni..pelik2..tapi belasah je lah makan macam besa makan padahal.....sandwich & kek tu okey le, yg hat tengah tu..

gambar hat atas & yang ni, depan aku..

hamikkkk..berderet tray ni atas meja..ada dalam 7/8 camtu..yang bawah & tengah tu sama..cuma atas tu je kek yang berlainan..

tak memasal photographer sebelah jadik mangsa aku..suruh tangkap gambar ai..hehe..

oh noooo..baju kimono nampak ai is demuk..

me & fatin..bakal retis..hehe..

me & editor majalah EH..
 overall ~ okey la..bukan senang kan nak jumpa retis ni..tapi next time masuk contest jumpa2 retis ni, nak cari retis yang best & nampak friendly..hehe..memilih..konfiden je menang..bukan la cakap Wawa ni tak best..okey laaaaa..

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.