Happy weiiii..

10:55

Bersiaran dari library..hehe..sejak bila pulak la aku jadik kaki ulat buku ni..hehe..idok la akcelinya aku dapat tukar, beb..suka suka suka..ingat tak entry aku pasal berita gumbira haritu..ni la berita gumbiranya..seyes tak sangka sangat dapat surat kena tukar..orang dapat surat tukar, tak baper hepi..aku..hepi gilerrrr woi..sebab terlepas dari bos aku yang macam *&^%$&*&%^& hapa tu..ala, selalu kan aku ngomel pasal bos aku tu..opsss sorry, ex-bos aku kat sini..

semalam aku dah lapor diri kat tempat baru..kat Kementerian ni jugak..aku jaga 3rd bos kat bahagian tu..ala, okey je la..malas aku nak banyak citer..SYMP je..tapi bos yang patut aku jaga tu tak masuk lagi so aku free la skrg..jawatan aku & bakal bos aku kat bahagian aku skrg ni jawatan baru jadik bilik sume baru nak setup..semalam masa lapor diri, pegawai kat situ dah tunjuk la bilik aku tapi kosong lagi..apa benda pun tak de..abis dah tak tau nak gi mana sebab bilik aku pun tak siap lagi, aku lepak je la kat library ni..at least aku duk kat dalam kawasan office..aku tak merayap gi SOGO ke hapa..baik tak baik tak aku..hehe..semalam masa lapor diri, pegawai yang bawak aku introduce dengan semua staff kat situ, ada la tanya sapa ganti tempat aku & baper orang P.A. baru yang lapor diri kat Kementerian ni sebab dia tau aku jaga sapa sebelum ni so aku cakap P.A. baru yang ganti tempat aku..and ada 2 orang P.A. baru..sorang gi tingkat 6..kuar la ayat dari mulut pegawai ni 'napa bahagian sumber manusia tak hantar yang baru kat bahagian ni [bhg. aku lapor diri ni]'..paham x maksud dia..aku buat tak tau je la..kose nak amik port..mungkin dia sikit suspicious kowt dengan aku..takut aku jenis bermasalah agaknya..sebab aku kena tukar..lantok la..nanti bos aku dah masuk kat situ & bilik dah siap [ehhh..bilik mmg dah siap, barang2 je tak de lagi..hehe]..biar la dia nilai sendiri, aku dalam kategori bermasalah ke idok..malas nak cakap banyak..

apapun kita enjoice..hahaha..

You Might Also Like

4 Comment

  1. yeayyyy.. tahniah.. hahhahaha.. so skng PA baru la ekk jaga bos baru ko tuhh..... legaaa... aku tkt tah tah aku yg kene tuka jaga bos ko... pasal dlm surat tukar tuh aku mntk mana2 bah. kt KKR...hahahhaha. .selamat dapat bos baru yer... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah P.A. baru ganti tempat aku..aku dapat tukar dalam Kementerian ni jugak..tapi bos baru aku belum lapor diri lagi..tak tau la orang Kementerian jugak @ orang luar..no worry ex-boss aku dah ada P.A...hehe..nasib ko, klu x mebi ko le kena..

      Delete
  2. ha...sure lega kan...smg success n boss baru baik hati la harapnya... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang legaaa sesangatttt..hopefully new boss saya nanti okey..hope so.. ;)

      Delete