D.I.Y tQ tag ~ Adik Sepupu

12:32

D.I.Y tag terima kasih plak untuk adik sepupu aku..heeee..aku memang suka D.I.Y ni expecially kalau bab design2 ni..memang berkonan bonar..kena ngan jiwa..tapi aku tak kreatip sangat..kalau design yang simple2 tu boleh ar..aku guna Photoscape je..gambar2 kartun ke, bentuk2 ke, aku guna bantuan mr.google je..taip je bentuk apa, kartun apa..beribu-ribu lemon kuar..sampai sakit mata nak pilih hat yang mana..

ni D.I.Y tag tima kaseh untuk majlis kawen adik sepupu aku weekend ni..hasil adalah comey..haha..*masuk bakul angkat sendirik*..heeee

aku e-mail yang ni kat adik sepupu..aku cuma design je, adik sepupu aku print & fotostat sendiri..


tapi adik sepupu aku buang hat kerawang-kerawang tu sebab dia nak fotostat plus nak cukupkan ruang dalam 1 page..senang nak print & fotostat..untuk penjimatan kos sebab adik sepupu aku ni tak bekerja..ni la hasil, dia dah edit buang hat kerawang-kerawang tu..

hasilnyaaaa..dah letak kat bunga telur..ni adik sepupu aku bagi gambar kat wassap..saja je aku tanya adik sepupu aku, dia guna ke design yang aku bagi tu..aku nak hapdate la kat blog kan..ada pointttt..hehe..tue dia bagi gambor kat bawah ni..


cantik plak bila dah gantung-gantung kat bunga telur ni..hehe..sendiri design kan..harussss cantik..hihi

You Might Also Like

1 Comment