Berita Gumbira for me

14:23

Alhamdulillah..pagi2 dapat berita gumbira..aku macam tak caya..betul ke idok??ermm..bukan berita gumbira yang 'tu' tu..ni berita gumbira lain..nanti aku share, okey..

Pas tu tengahari tadi time lunch, tengah duk pilih nak beli lauk apa terjumpa dengan ex officer tempat lama aku..aku macam terkejut sebab tengok dia pregnant..haritu baper kali terserempak, tak nampak pun macam pregnant..apa lagi amik kesempatan pegang perut dia yang memboyot tu..amik aura..hehe..borak2 jap dengan dia sambil2 tapau lunch kat gerai yang sama..masa nak bayor, akak kat kedai tu cakap ex-pegawai aku dah bayarkan..alhamdulillah..rezeki rezeki..pagi2 dapat gud new..tengahari ada orang bayarkan untuk lunch..moga murah rezeki ex-pegawai aku tu..

still happy lagi pasal news yang pagi tadi..tersenyum lebor aku.. :D




You Might Also Like

4 Comment

  1. hepi ape Fieza, yg hepi tu ur ex officer yg pregnant kan..kan.. ur happy lak?? cepat citer... tak sabo nak baca ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. eMMe..alkisahnya saya dapat tukar..dah lapor diri pun kat tempat baru..heeee..saya ada story kat entry baru..cer check.. ;)

      Delete