Senang nak review

16:07

Sebelum ni pening aku macamana nak masukkan gambar produk-produk kosmetik NYX yang aku jual sebab banyak sangatkannn..Selalu aku upload kat IG pas tu share je kat FB..tue pun aku banyak share lipstick NYX je..yg lain, kureng aku pomot..

Tadi ntah macamne tetiba dapat idea upload gambar secara spontan..eiiii..idok la aku tak tau nak upload gambar kat fb tapi tak tau macamne cara nak bagi senang customer review..Tetiba tadi dapat idea, ting ting ting..hasilnyaaaa..tadaaaaa


Album NYX produk kat FB biz aku..Klik FB ChintaHati BeautyCare
utk review


Contoh aku buat macamni ar..kat description nama produk & harga termasuk kos postage

next page, aku upload kod-kod warna pulak..senang..so customer nak review pun senang..





so if korang berminat nak dapatkan produk2 NYX ni, boleh wassap2 aku..as aku ada inform sebelum ni, aku jual nyx ni by pre-order coz aku order direct from USA..ETA : 2-3 minggu..if korang jenis tak menyabor aku tak advise beli secara pre-order ni sebab nanti korang mesej aku marah-marah..hehe..guwau je..kalau berminat nak try produk NYX yang best ni just wassap aku kat 0126805640..nak tengok full review produk-produk NYX, boleh klik link aku bagi kat atas tu..kat gambar pertama..

nanti tiap kali aku open pre-order NYX ni, aku announce kat sini, k ;)


You Might Also Like

1 Comment

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete