Review NYX #2 ~ SMLC

09:47


Review NYX part 2 ~ SMLC (Soft Matte Lip Cream)..

Meh nak buat 2nd review pasal lipstick NYX SMLC ni..wahhhh..suka suka..sebab tahan lama lepas makan t/hari pun, kat bibir still ada lipstick lagi..masa mula-mula aku buat review SMLC ni haritu..korang boleh refer kat SINI..aku tak tau pasal boleh tahan lama ni sebab aku beli kaler yang natural..jadik tak nampak sangat..baru ni aku try 1 kaler lagi..which is merah (Code ~ Prague) uollssss..menyerlah kaler dia..baru aku pasan, masa breakfast aku tak makan ngan lipstick tu sekali yea coz warna dia masih melekat kat bibir..time lunch pun sama cuma bila dah petang sikit tu, dah tinggal sikit2 je la..okey la kan..tahan lama..tak yah nak touch up 4-5 kali..hehe..jimattttt di situ sebab SMLC ni tahan lama..buktinya yang 1st aku beli code Abu Dhabi ni, aku beli bulan September..korang boleh refer kat link atas aku bagi ni..Abu Dhabi ni masih ada lagi kat aku belum abis..nak kata aku jarang pakai tak jugak..aku selang seli pakai ngan lipstick biasa..

Nanti nak top up kaler kaler kaler lain..yup, even aku jual lipstick ni tapi aku tak de sume kaler..selalunya kalau ada order dari customer baru aku tumpang sekali order..NYX ni dari USA..jadik aku nak beli sekaligus tu tunggu la aku dah ramai customer plus yang repeat order, baru la aku berani nak beli banyak2 untuk buat ready stock..tapi buat masa ni aku amik pre-order je dulu..pre-order ni selalunya amik masa 2-3 minggu..ada yang jenis tak menyabar, aku tak advise la untuk beli pre-order kat aku..korang boleh beli ready stock NYX ni kat Sephora kalau tak silap aku tapi aku difahamkan kat situ selalu cepat habis..1st come 1st served la yea..

meh cekidaut, 2 kaler yang aku dah try ni..memang superbbb la SMLC ni..nanti kalau ada customer order, aku tumpang beli kaler lain..nanti aku review part 3 plak..hihi


Code ~ Abu Dhabi

Code ~ Prague

Warna-warna lain korang boleh refer sini..


Pre-order di buka sampai 30 November 2014 (Ahad)..if berminat, boleh terus WhatsApp aku kat 0126805640..Harga : RM28 exclude postage (RM6 / RM9)..



You Might Also Like

2 Comment

  1. Lipstick ni mmg best sgt...br berjinak2 dgn nyx ni..nnt blh order..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul, dear..best lipstick ni..if nak order, wassap je ;)

      Delete