FiezaSani TTC Effort #3 Supplement tambahan & BBT

15:05

Keseronokan bekerja..since dah tukar tempat baru ni..memang keseronokan bekerja aku dah kurenggg..compare kalau kat tempat lama dulu, aku rasa semangat giler nak gi kerja..semangat dengan environment kerja & kawan-kawan ofis yang best..kat tempat baru ni, memang honestly aku rasa tak semangat nak gi kerja..seyesss, okey..
nak bagi semangat tu, aku nak buat menda lain yang aku minat..untuk tak nak nampak yang aku tak bersemangat kat tempat baru ni..apa lagiiiii..my biznesss..hiiiii..my blog n my ttc..nanti aku update pasal biznesss aku..sekarang aku dah start jual beberapa produk kecantikan & kesihatan selain dari NYX produk..nanti aku buat entry lain yeak..
yang ni aku nak citer pasal TTC aku..waaaa..lama tak story pasal TTC aku..apa citerrrr?aku dah stop ke..tak...masih go on TTC aku tapi aku tak berciter sangat kat sini..sekarang aku tengah on 1 produk jenis sapu2 je..malas nak amik yang jenis makan/minum..kalau tak menjadik aku cepat give up..so kalini aku guna jenis sapu..so far aku pakai selang sehari sebab bila aku sapu krim ni, gatal kowt..bila dah gatal tu, jangan cakap la..tangan aku rajin je menggaru..sampai berbekas aku garu..aku pakai krim ni nak dekat sebulan..so far belum menampakkan hasil lagi..tak pe krim tu banyak lagi sebab aku pakai sikit-sikit..jadik pakai sampai berjaya..haha..caiyok caiyok..
semalam pulak dapat gud news adik sepupu aku tengah preggy 3 bulan..lagi semangat aku TTC..nanti aku & mr hubby nak try amik supplement tambahan..eh..tadi citer, cepat give up..hiii..idok la give up sangat..aku selalunya cepat give up, kalau produk yang memang untuk pregnant tapi bila aku makan, tak berhasil..tu yang aku cepat noooo give up nya..ni aku nak amik vitamin tambahan je..tengah usha-usha ni vitamin apa yang okey..mr hubby pun sama gak..dah diskuss semalam, mr hubby okey nak amik supplement tambahan..kalau tak sebelum ni mr hubby macam kurenggg sikit tang suh makan-makan ni tapi semalam berjaya slow talk..heee..jadik nanti aku & mr hubby ber 'supplement' la plak..heeee..usaha tangga kejayaan..
lepas itu, aku rasa macam nak continue balik amik suhu (BBT)..macam dulu-dulu yang aku ada story, aku ada amik suhu untuk cek bila time subur..heeee..bila dah tau time subur, paham-paham je la kan..malu pulak nak story lebih-lebih..heeee..tak tau ni plan aku je..kenkadang aku ni hangat-hangat tahi ayam je..hope aku konsisten..Aamiin..

You Might Also Like

0 Comment