Rezeki

21:03

Rezeki harini..opismate belanja..2nd time makan kat Nando's..heeee..cian..orang lain dah baper ploh/ratus/ribu kali makan kat Nando's, aku baru 2nd time..Aku bukan tak suka nak makan kat situ tapi aku rasa rega makanan kat Nando's mahal plus ahkak x gheti nak order..tu yang benornya..hiiii..1st time dulu makan kat Nando's adik ipar aku belanja..tadi opismate aku belanja..memandangkan aku pun tak baper reti nak order jadik tanya ngan member aku la apa yang best kat Nando's tu..

Review : okey gak makanan kat Nando's..sedap..tapi rega ermmmm..tadi member aku bayor utk dua org dalam RM65.00..ke murah tu utk korang..aku je yang rasa mahal..


You Might Also Like

2 Comment

  1. ok la tu dah makan 2 kali.. saya sekali pun belum pernah lagi.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..orang banjer..kalau beli sendiri pikir dulu rasanya sbb rega dia, hmmmm boleh tahan..hehe..

      Delete