Review NYX ~ SMLC

17:35

Jatuh cinta dengan lipstick brand NYX ni..baru terjebak gara-gara instagram..hehe..Aku try beli 1..Aku terminat nak beli sebab warna2 dia menarik plus ada banyak pilihan (22 warna) & cantik..yang aku beli ni nama dia Soft Matte Lip Cream (SMLC)..SMLC ni bila pakai tak berkilat (glossy), jenis kering tapi still moisturise..and texture dia lembut..rasa macam tak pakai lipstick pun ada..bau dia sedap macam nak makan..kalau tanya aku pasal SMLC ni, suka suka suka.."Fieza bagi 4 setengah bintang"..Nanti nak tambah kaler lain plak..haritu masa order yang aku beli ni tinggal kaler natural2 je..macam yang aku pakai dalam gambar kat bawah ni kod Abu Dhabi..okey sila jangan terkejut..kod2 untuk SMLC ni guna nama bandar2 di seluruh dunia..curlassss..


Produk NYX ni semua pre-order sebab original dari USA..amik masa 2-3 minggu untuk sampai...
Sesapa yang berminat nak order boleh WhatsApp /WeChat aku ~ 0126805640 @ e-mail : fieza_amy81@yahoo.com..Harga : RM28 exclude postage

Aku dah open order untuk SMLC ni untuk bulan September (tarikh tutup : 14/9/2014)..Kalau berminat nak order, sila WhatsApp @ e-mail aku..

cantik ke idok?hiiii..ni aku pakai kod SMLC Abu Dhabi..natural kaler..

kod-kod seperti dibawah..


SMLC01 (Amsterdam) Pure Red
SMLC01 (Stockholm) Mid Town Beige Pink
SMLC03 (Tokyo) Bubblegum Pink
SMLC04 (London) Mid-Tone Beige
SMLC05 (Antwerp) Mid-Tone Yellow Toned Pink
SMLC 06 (Istanbul) Clean Pink
SMLC 07 (Addis Abba) Bright Fushia
SMLC 08 (San Paulo) Plummy-Pink
SMLC 09 (Abu Dhabi) Deep Rose Beige
SMLC10 (Monte Carlo) Deep Cranberry Red
SMLC11 (Milan) Mid-Tone Blue Toned Pink
SMLC12 (Buenos Aires) Soft Coral
SMLC13 (Sydney) Soft Lavender
SMLC14 (Zurich) Matte Muted Rose
SMLC15 (Athens) Matted Peach Beige
SMLC16 (Cairo) Matte Pure Nude
SMLC17 (Ibiza) Matte Deep Rose Pink
SMLC18 (Prague) Matte Merlot
SMLC19 (Cannes) Matte Muted Nauve
SMLC20 (Cooenhagen) Matte Rich Plum
SMLC21 (Transylvania) Matted Deep Violet
SMLC22 (Morocco) Matte Coral Orange

You Might Also Like

4 Comment

  1. wah.. cun..
    juling mate tgk susunan kaler lipstik tu..
    tapi cantik2 kaler dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..mmg nek juling nengok kaler2 dia..sume cun..klu nak oder meh la wassap..tpi pre order tau..ETA : 2-3 weeks.. ;)

      Delete
  2. suke tgk, coz color2 dia semua menarik-narik.. nnt kite nak , kite order ek kat fieza...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul2..mmg kaler2 dia menarik tertarik mmg daboom..okey je..kalau nak oder, wassap2 sya..pre order tau..ETA : 2-3 weeks ;)

      Delete