Integriti la kan??

11:44

As aku pernah story bahagian aku kan dah bergabung dengan satu lagi bahagian lain yang beroperasi di Putrajaya..aku awal-awal lagi dah mintak tukar..tapi tak dapat lagi surat pertukaran..dengar-dengar next week isnin, bahagian aku ni akan beroperasi di Putrajaya..aku tak folo la sebab post P.A. kat sana dah diisi..Semalam aku folo up dengan HR tempat aku ni pasal pertukaran aku..surat aku tengah buat..okey, fioneeee..

 tempat kitaorang ni pun akan diubahsuai sebab ada bahagian lain yang akan amik..aku tak tau la nak duk kat mana sebab tak dapat surat pertukaran lagi..aku memang dah aim library je..bukan salah aku..bukan tak nak buat keja, dah tak dapat surat pertukaran lagi acane?

#ishhh..ada dapat info aku dapat post kat Kementerian jugak..jadik P.A.Dato'..aku pernah story dulu..alaaaaa..kekwat kowt..tak pe think positive, think positive..cuba dulu..jangan dengar cakap-cakap orang..wahhhh, kalau betul aku jaga Dato' tu, mmg confirm aku ber 'integriti'..sebelum ni pun aku integriti tau..tapi kalau confirm masuk bahagian baru ni, lebih ber'integriti' gitewww..heeee..

Okey..nak remind pada sesapa yang berminat nak order NYX produk boleh WhatsApp/Telegram aku, kat 0163333046..masih dibuka untuk order sehingga 14/9/2014..
Barang-barang NYX ni original dari USA..so Pre-Order, amik masa 2-3 minggu untuk sampai..

Kat bawah ni list barang-barang NYX..Ada banyak lagi barang-barang NYX tapi ni antara yang aku dah promot kat ig #chintafiezzshoppe & pages @ChintaFiezzBoutique.. 


SOFT MATTE LIP CREAM
RM28 exclude postage



 NYX Eye Pallete
RM40 exclude postage

BUTTER LIPSTICK
RM28 exclude postage
 


MATTE LIPSTICK
RM28 exclude postage

LIP PRIMER
(a) NUDE ~ LPR01
(b) DEEP NUDE ~ LPR02
 

RM35 exclude postage 


 Slim Lip Pencil NYX
RM20 exclude postage

You Might Also Like

2 Comment

  1. Hmmmm..tergoda tengok barang2 mekap ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la order, dear..pre-order barang-barang NYX ni..ETA : 2-3 weeks.. :)

      Delete