Top Keyword

10:27



Top keyword = Rindu Awak 200..hiii..penangan RA200%

Jalan citer dalam drama ada perubahan sikit dari jalan citer dalam novel..Aku memang layan la drama ni sebab dah baca novel dia..Aku tengok drama ni memang sakit hati dengan perangai si Armel berlagak tu..mak aku tengok drama ni, bukan main marah lagi dengan Armel..mak aku tiap kali babak Armel kurang ajor ngan Zill, mak aku asik duk cakap suh Zill cerai je ngan Armel..hiiii..jangan kata mak aku..aku yang dah baca novel ni pun bengang giler ngan Armel..berlagak sungguh la..memang tak kenang budi..dah la tiap kali dia ada masalah, Zill yang banyak tolong..bukan main baik Zill layan dia walaupun perangai dia macam mintak sepak je..baik tak baik Zill, siap celebrate birthday, bagi present kat Armel tak sedor diri tu..dah tu siap nak ganti camera polaroid Armel yang hilang sebab kena ragut ritu..haishhh..sakit plak hati bila tengok perangai Armel yang tak appreciate suami dia buat macam-macam..

semalam tengok sedutan episod yang harini, Mel kena cerai (hah, mintak sangat kan)..padan muka..Zill pun ada tahap kesabaran..kalau dah selalu sangat mintak cerai tambah2 duk hina bapak Zill..confirm2 la Zill marah kan..rasakan..tahap kurang ajar Armel ni, sila jangan contohi..dengan mama sendiri pun boleh sindir2 apatah lagi bapak mertua..kalau dia kurang ajar & berlagak dengan ex-bf dia si Raizil tu, okey la kan..memang patut pun sebab Raizil tu orang luar..ni dengan family sendiri pun nak kurang ajar, berlagak, sombong..*&#&@*@#

lagi dramatik kalau ex-boyfriend Armel tu kenakan dia balik..haha..baru dia rasa..Padan muka Armel..Berlagak sangat!!!!hah, kan aku dah emo..aku bukan boleh..temperature jugak nengok drama ni..bengang dengan Armel..tak sabor nak tengok, Armel seronok sangat ke lepas bercerai..dia kan sibuk asik mintak cerai je ngan Zill..ni Zill dah bagi apa yang dia mintak tu..apa yeak reaksi Armel..sonok kowt?


Yang Armel kena cerai ni, tambahan sebab dalam novel, Armel tak kena cerai. Part kena cerai ni, tak sure la Armel @ Zill mimpi atau betul2 dorang bercerai..kita cekidaut episod petang ni..tapi selalunya kalau adaptasi novel ke drama..dorang tak ikut exactly..mesti ada tambahan sikit2 jalan citer sebab nak bagi lebih dramatik giteww..

You Might Also Like

0 Comment