Raya, Raya 2014

14:37

waaaa..bohsannn kat ofis..officially kat ofis FB dah kena block..mula-mula ingatkan I.T. tempat aku ni buat penyelenggaraan sebab sampai 3 hari tak boleh bukak fb, radio online (yang ni aku selalu bukak selain dari blogku ini)..rupanya kena block..sabar je la..boleh bukak FB time pagi b4 7.30am & time lunch je..okey, fioneee..FB tak kisah la tak boleh bukak time working hour..ni radio pun kena block jugak..adoiyai, nak kena cari radio mini pulak..selalu aku dengar radio online..ni tak boleh bukak radio, rasa tak semangat nak buat keja..haiiiii..so ni kalau kena tukar ke Jabatan pun, okey je la..sama je..

okey, ni tak boleh nak bukak internet kat ofis, aku hapdate blog..ni pun nasib baik blog boleh bukak..meh aku share gambar2 masa gi raya kat umah ex-officemate..ada 2 orang..sorang dah bertukar, sorang lagi dah bersara..







You Might Also Like

0 Comment