MenYoGO #2

20:22

SOGO salessss..start semalam sampai 1 September 2014..member2 kat opis aku ramai la ada kad SOGO..dorang siap dapat katalog pasal sales ni..apa lagi semalam time lunch kitaorg menyerbu le ke SOGO..parking keta kat area Stesen Komuter Bank Negara..pas tu jalan kaki gi ke Sogo..tak la jauh sangat..cuma kena mendaki jambatan je..agak mengah le jugak..time nak ke SOGO semalam bersemangat jalan kaki ikut jambatan tu..time nak balik tu, mengah memasing dengan bawak plastik bag berbungkus-bungkus..

Sales ni kat tingkat 7..nak masuk tu kena tunjuk kad sogo..sorang member kad Sogo boleh bawak sorang kawan..aku x de kad Sogo..nak masuk tu, aku folo ngan member yang ada kad Sogo..

Dah masuk kat situ, mmg rambang le bijik mataku ini..tapi kontrol, kontrol,kontrol napsu..dalam kontrol2 tu, sangkut la kasut sepasang..memang aku nak beli kasut pakai kat opis sbb kasut aku yang ada sekarang ni tapak dah haus..siap koyak2 lagi..huhu..


Tantikkkk ke idok!!!!hehe

 **jom follow iG shop ku >> @chintafiezzshoppe**

You Might Also Like

3 Comment

  1. tantik laaaa............ lame tak menyogo..rinduuuu..huks huks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..tantikkk kan..mula2 macam x nak amik tapi sbb sales, grab jugak..lagipun mmg cri kasut nak pkai kat opis..

      Delete
    2. Haha..tantikkk kan..mula2 macam x nak amik tapi sbb sales, grab jugak..lagipun mmg cri kasut nak pkai kat opis..

      Delete