Keyword

18:11

Sejak tranding citer RA200 ( RinduAwak200%), pas tu aku buat review pasal novel ni, bila aku check Mr.Nuffnang mmg keyword yg top semua pasal novel tu..hiiii..tak sangka drama tu meletups pulak..tetiba blog aku pun tumpang top jugak (sila jangan perasan)..hihi..tantiu la pada yg masuk ke blog ku ni sbb nak baca review pasal novel tu..mesti sume bengang dengan Armel..tu yang ramai duk google nak tau ending citer tu..tapi la ni Armel dah baik..sweet lagi dengan Zill..siap buat photoshoot wedding lagi kat luar..hah, tue la..baru Armel tau betapa huntung dapat suami macam Zill..tapi in reality ada ke suami baik giler tahap kesabaran tinggi dapat isteri perangai macam Armel (masa mula2 ar)..sekarang Armel dah baik..aku tengok drama tu idok la stress macam mula2..sejak Armel & Zill dah loving2 ni, rileks je aku layan drama ni..

Tadi check keyword kat Mr.Nuffnang..RA200% masih lagi tranding..tapi ada terselit keyword lain..Pati Delima & Kulit Berminyak..

Pada pendapat aku la sebab aku amalkan pati delima ni..memang sangat membantu dari segi kesihatan dan kecantikan kulit sbb aku dalam kategori kulit bermasalah ( jerawat & parut2 jerawat)..Kalau korang google, memang banyak la khasiat &  kebaikan pati ni..Macam aku bila amalkan pati ni, ada la member opis aku tegur..cakap kulit aku nampak tantikk (kembang kempis idung..)..selain dari pati ni aku pakai produk muka jugak..so mebi pati delima membantu dari segi dalaman n produk muka membantu kat bahagian luaran..kalau kulit berminyak, aku tak pasti..mebi ikut pada kesesuaian jugak kowt..kalau nak tau cuba sendiri..baru la nampak hasilnya..sebab kita pakai @ amalkan mana-mana produk ikut keserasian penerimaan badan masing2..ada yang serasi guna produk A..ada yang tak..jadik kalau nak tau kena la cuba..

You Might Also Like

2 Comment

  1. Alhamdulillah.. kalo kulit fieza sudah nyah jerawat, hehehe.. kalo dah jumpe yg serasi, teruskan, jgn nak menggatal tukar2 produk lagi ek, hahahahahha... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..produk yg sya pkai sekarang memang serasi rasanya dgn kulit plus minum plak pati delima tu, rasanya gabungan yang serasi sgt..mmg x nak tukar2 produk..kang x memasal je..hiiii

      Delete