Penangan Rindu Awak 200%

11:10

Check Nuffnang tadi, tengok2..eh, ada 6 BE menari-nari kat blog..tQ tQ tQ Nuffnang..Walaupun blog tak baper nak famos amos sangat..update pun ikut suka hati je..visitor pun rasanya idok la sampai beratus/beribu-ribu lemon..Apapun tQ tau Nuffnang sudi bagi BE..ni yang lagi semangat nak update blog selalu cuma selalu kekeringan idea je..tapi akan diusahakan untuk update selalu sebab uollsss baik hati bagi iolls BE..heeee



Meh cekidaut keywords yang top sampai orang masuk ke blogku yang tak sebaper ni..oo..rupa-rupanya keyword berkaitan novel yang dah diadaptasi ke drama yang tengah ditayangkan sekarang..orang duk google pasal citer ni la..semua tak sabar nak tau ending..jangan kata korang, aku pun kalau novel dah diadaptasi ke drama, mesti nak tau ending..tu pasal, aku suka baca novel dulu..bila dah baca novel, baru rasa macam 'okey, dah tau ending dia' ..ngeeee..lepas tu layan drama pulak coz nak tau menjadik tak lakonan especially hero & heroinnya..sebab ada sesetengah novel dah diadaptasi ke drama, lakonan hero & heroin tak menjadik..bila tak menjadik, adalah sangat spoilt..jadik pihak produksi kena match hero & heroin yang ngam so bila penonton tengok, bagi kesan kat hati (cewahhhh..tetiba jadik pengkritik..apakah???sila jangan perasantan..hiiii)

check kat dashboard pulak, tengok baper orang  yang review pasal novel ni..tu diaaaa...terkezut jap

hamikkkk..

ada yang komen tanya sebab kenapa Armel ni berubah..ala, tak mo citer..heeeee (jangan mare..) lagipun mungkin dalam drama, di ubah sikit dari jalan citer dalam novel..mungkin la..jadik kita layannnn je la..drama ni pun best, menjadik la gandingan hero & heroin..hero hensem : D [apa pun mr hubby lagi hensem..kena cover line..kang mr hubby baca ni, merajuk plak..hehe]..

Salam Aidilfitri Kosong Kosong >>
http://aquagugurl.readthisstory.net/my-8012994

You Might Also Like

0 Comment