Hair Treatment

20:27

Meh nak share story aku buat treatment rambut semalam..heeèe..tapi treatment yang ni aku buat relaxer..selalu aku buat rebonding..saja je tukar relaxer sbb relaxer ni lebih kurang macam rebonding jugak tapi dia lebih nmpk natural..kalau rebonding rambut nmpk straight sangat..relaxer ni rambut straight jugak cuma lebih nampak natural sbb ada alun2 sikit..org salun yg buat rambut aku ni inform, ubat utk relaxer ni mild..kalau rebonding ubat jenis strong..

Masa buat ni aku ingt sekali je letak ubat untuk relaxer ni..rupenye 2x ko..yang ke-3 dorang letak ubat utk scalp pulak sbb aku buat scalp treatment jugak..ubat untuk scalp treatment ni, best..beranginnnn je kepala..

Aku selalu kalau buat treatment rambut ni kat Ipoh..ada 1 salun ni memang peberet aku la..harga pun murah..macam aku buat relaxer treatment ni, harga RM130.00 & scalp treatment RM30.00..so total RM160.00..okey la kan..kalau kat KL, rasanya RM200 lebih..



2x letak ubat untuk relaxer ni..iolls okey je..

Salun feberet aku..kat area Ipoh..

Okey, ni la hasilnyaaaa..tantik tak, tantik tak..hiiii

You Might Also Like

0 Comment