NuTeen punya pasal

14:23

Sesapa folo aku kat instaGram & fb, tau kowt aku menang peraduan majalah EH online ..bulan lepas aku menang lagi, produk EUCERIN plak..tapi aku tak amikkk pun SEBABBBBB..ni nak citer..aku serik tau..bukan main bangga lagi menang produk NuTeen masa bulan Februari ritu..hehe..siap post kat InstaGram & share kat fb plak..adik ipar aku mintak pun, tak bagi..hah ko..bukan main eksennnn lagi..sebelum aku dapat hadiah tu, aku ada beli sabun susu beras + collagen..tapi bila NuTeen tu dah sampai..tak pandang sabun yang murah itu..haha..aku pun start la pakai NuTeen..masa pakai memula tu, rasa macam okey je..masuk hari ke-2 & seterusnya bila kat opis, pipi aku gatal giler..merenyam2..aku plak baru belajar2 make up ke ofis (yea, ahkak baru belajar ber make up, okey..)so pakai la eyeshadow ngan blusher bagai..sebelum ni aku pakai eyeshadow je, blusher tak pernah try pun..so aku ingat masa pipi aku duk gatal2 merenyam, ingatkan pasal blusher tu ke??esoknya aku tak pakai blusher..tengok still gatal2 jugak..pas tu bila tengok kat cermin, kat muka aku cam bengkak pun ada..jerawat kecik2 pun naik jugak..haihhhh..geram plak..udah la cun (hehe)..jerawat plak..kat pipi aku dah merah2..ada sorang member aku ni dia tanya ngan sorang lagi member aku..apsal muka aku camtu..yang member aku ni tau, aku menang produk NuTeen ni..tapi member aku tak cakap apa la..dia cuma cakap dalam hati je..'ermm..fieza tak sesuai pakai produk tu la'..hah,memang pun..seminggu @ 2 minggu rasanya aku pakai NuTeen ni..pas tu aku stop..pakai balik sabun susu beras + collagen..malam plak..aku continue balik pakai bedak Thanaka (yg glamer jap ritu sebab Nora Danish ada buat re-packing guna nama dia)..tapi aku tak beli ar yg brand hat ND tu..aku beli yang brand original je..murah sikit..hehe..baru okey balik muka aku..idok le cun melecun & kulit licin cam retis korea tapi okey la dari yang aku pakai produk NuTeen tu..haihhh..serik ahkak..tu yang aku tak amik pun produk EUCERIN yang aku menang bulan lepas..seyes serik aku..tak pe ar, aku pakai produk yang tak de brand & murah je..janji kulitku tak bermasalah..aku tak cakap produk NuTeen tu bermasalah..cuma tak sesuai dengan aku je..yelah apa2 produk pun ikut kesesuaian memasing..

You Might Also Like

0 Comment