Nikah..Resepsi Wancu

13:27

okey, sebab dah sebulan lebih tak hapdate apa2 kat sini..aku pun tak tau nak story apa..so aku story pasal wedding wancu aku masa awal bulan ritu..wancu ni adik bongsu mak aku..selepas sekian lama single & available, wancu aku dah selamat bergelar isteri orang..Alhamdulillah..family arranged..tapi tak kisah la..orang dulu2 pun ramai je yang kawen family arranged contoh cam mak & abah aku..bahagia je sampai sekarang..so apa ada hal..lagi thrill bercinta lepas kawen kan..dah halal..lagi membuat kita berkobar-kobar nak kenali pasal pasangan kita dengan lebih lagi sebab dah SAH..

Meh aku share gambar-gambar wedding wancu aku (sebelah kitaorang & sebelah pak cu kitaorang)..suami wancu ni, kitaorang panggil pak cu..buat masa ni wancu & pak cu kitaorang ni PJJ (Perkahwinan Jarak Jauh)..wancu kat Perak..pak cu kat KL..dalam bulan Jun nanti, wancu jadik orang KL..ikut Pak Cu yang keje & menetap kat sini.. :D

Gambar-gambar sekitar majlis Pernikahan, Majlis Resepsi & Majlis Sebelah pihak lelaki

 
RESEPSI @ Manong, Kuala Kangsar (1.3.2014)




RESEPSI @ Bekor, Kuala Kangsar (2.3.2014)


Outdoor Pengantin Lama plak..hehe..




You Might Also Like

6 Comment

  1. Wahh.. sweeet sgt laa pgantin ni.. hehe.. selamat pgantin baru.. semoga kekal hgga ke jannah.. amin ya rabbal amin.. = D

    ReplyDelete
  2. fieza, kg kat Manong kan?kat pekan Manong ke ape? Kg Sue, Kg Semat..dkat Manong tu la...
    mana tahu kg sama..takpun sedara ke..hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pernah dengar Kg Semat tapi x pasti kat belah mana..hihi..jarang2 balik kg..Kg. saya dekat Manong..Kg.Guar (Kg.Bendang Besar)..Kg.saya lepas sikit dari Sek.Keb.Jeliang tu..

      tue la pasal mana tau sedara kan..hehe..

      Delete
    2. Kg. Guar tu ada arwah pakcik duk situ dulu...maybe ada cousin yg stay situ gak..heheh.. kly raya mmg ade gi la kg guar tu..

      Delete
    3. oo yea ke..x sangka 1 tempat upenya kita..kg je lain..hehe

      Delete