Update, Update..

13:02

adoi doi..bz sungguh le aku..nak update blog, update pages, update website, update blogshop..hah, yang blogshop tu mmg malas sejak2 dah ada website sendiri..sume koleksi2 baru update kat website ngan pages je..sebelum ni selalu gak dapat text dari customer tanya item2 lama kat blogshop aku yang tak berupdate2 tu..dah customer tanya tu, terpaksa aku bitau blogshop dah lama tak berupdate so aku minta dorang refer ke website @ pages aku untuk koleksi2 baru..aku malas nak update tu sebab aku tak expect la ada orang masuk ke blogshop aku tu..follower 28 orang je..tapi upenya ramai gak yang masuk ke blogshop aku yang tak baper nak glams tu..dah ramai sangat yang tanya, kena le aku update jugak, bitau customer2 kalau nak tengok koleksi2 baru boleh terus ke website @ pages..senang..2 ni memang aku update je..tue la bz sangat2..update2 jugak tapi keja kat ofis, kena buat jugak kan..sambil2 gituwwww..

Pada sesapa yang nak shopping online, boleh ar cekidaut kat website & pages aku kat bawah ni..klik je..terus ke website @ pages CFB..sila ar cuci2 mata..

link ke website CFB >>>>> http://www.chintafiezz.com.my/
link untuk ke pages CFB >>>>> ChintaFiezz-Boutique
ni antara koleksi2 terbaru untuk bulan Februari 2014 :D
AFIA FULLSET

JUWITA

QALEESYA

RANIA

You Might Also Like

2 Comment

  1. sronok kan bila berniaga ni... hurrmmm sue nak berniaga camni, takde modal plak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sonok sue..buat biz ni mind tu x la asik pikir pasal TTC sangat..pikir tu pikir jugak cuma bila sibuk pomot2 tu, tak concentrate sgt pd TTC.. :)

      Delete