Temujanji Bersama Wawa Zainal

17:21

lama tak menghadpate blog..bz bebenor..aku pun tak tau apa yang aku bz sangat ni..haishhh..benornya bila penyakit 'M' datang menyerang, so aku jenguk blog macam2 tu je..bukak,scroll2 pas tu tutup..terus bukak fb/e-mail/website biz aku..

okey la ni nak share story masa bulan 1 ritu, aku ada joint 1 contest kat majalah EH online..bagi slogan kenapa suka EH..sapa yang terpilih dapat joint temujanji bersama Wawa Zainal..sekali terpilih plak..hehe..jadik meh la aku share gambor2 masa temujanji tu.. ;)

 
Hi-Tea..Restoran Ben's @ Bangsar Shopping Centre

Ingat aku sampai lambat, tengok2 aku orang pertama..masa aku sampai tu photographer majalah EH ni dah ada kat situ..program start pukul 3.00ptg..aku sampai dalam 3.15ptg..


dah aku orang pertama sampai, tangkap le gambor air kosong ni sebab aku berkenan gelas dia tu..boleh!!!! hihi

Kenal tak????retis terkenal kowt..

ni le menu Hi-Tea ritu..tak gheti aku makanan orang kaya ni..pelik2..tapi belasah je lah makan macam besa makan padahal.....sandwich & kek tu okey le, yg hat tengah tu..

gambar hat atas & yang ni, depan aku..

hamikkkk..berderet tray ni atas meja..ada dalam 7/8 camtu..yang bawah & tengah tu sama..cuma atas tu je kek yang berlainan..

tak memasal photographer sebelah jadik mangsa aku..suruh tangkap gambar ai..hehe..

oh noooo..baju kimono nampak ai is demuk..

me & fatin..bakal retis..hehe..

me & editor majalah EH..
 overall ~ okey la..bukan senang kan nak jumpa retis ni..tapi next time masuk contest jumpa2 retis ni, nak cari retis yang best & nampak friendly..hehe..memilih..konfiden je menang..bukan la cakap Wawa ni tak best..okey laaaaa..

You Might Also Like

6 Comment

  1. wahhh.. bestnyer jumpa wawa... santek tak dia kalo tgk lifee... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey..cantik..org sabah kan cantik2..putih melepak..

      Delete
  2. nmpk makin cengkung muka wawa zainal.. tapi still cantik

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..tQ..nanti saya BW ke blog awak :)

      Delete