Dah ada jugak..

14:59

okey, lama tak update apa2 kat sini..vava..byk story nak share tapi bila bukak blog je, malas nak taip2..ate camne nak story..tapi tak pe slow2 aku update..ni pun nak amik mood sebab mggu lepas aku & family in law bercuti..gi mana..haha..nantikan..sesapa yg folo instagram aku, tau le..cewahhhh nak bitau ahkak dah ada instagram..eh, orang lain kan main lama dah ada instagram..berlambak2 gambar duk upload sampai dah boring nak update, aku baru gedik2 buat..tu pun kecoh kat blog nak bitau..hehe..sorry, ahkak memang slow sikit..terbuat pun sebab ritu masa gi coti2 mggu lepas, ada sekali kitaorang tak gi mana..duk kat umah je..tengah duk baring2 tu aku ternampak member aku share gambar instagram dia kat facebook..lalu terus terbuat jugak..

tadaaaaa..my instagram..sesapa nak folo, okey je..

tengok gambar yang no.3 & 4 tu, korang leh teka rasanya kitaorang gi coti2 ke mana..nanti aku story mory, k..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Salam perkenalan..

    Best gak instagram ni boleh share pics dgn kengkawan..:-)

    Jemput ke blog akak kalau sudi. Thks

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan..

      tima kaseh..nnti saya balas kunjungan :D

      Delete
  2. Replies
    1. tQ :) saya dah folo sue jugak..org baru berjinak2 dengan instaG..hehe

      Delete